:(((
Graph
Nincs is jobb érzés, mint amikor sikerül kimászni a 44 bi-s gödörből, amit a hónap elején ástunk :)
:(((
bj/gj Respect!
HH
$0.25/$0.50 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
Sai (SB) ($51.72) 103bb
BB ($51.36) 103bb
Pre-Flop: ($0.75, 2 players) Sai is SB :ad: :8s: :jd: :ts:
Sai raises to $1.50 ($49.97), BB calls $1 ($49.86)
Flop: :9h: :7c: :4d: ($3, 2 players)
BB bets $1.50 ($48.36), $1.5 to Sai ($50.22)?
Ellenfél ismerelten, ez a hetedik hand ellene, eddig maximum cbetig jutottunk egymás ellen. Ismeretlen ellen inkább call vagy raise a jobb megoldás itt?
Miert nem 3b? Ad Jd 8s Ts
Nalam 5.5 raise, csomo par+gs tal callozhat, meg bottom 2 hasonlok
Miert nem 3b? Ad Jd 8s Ts
Nalam 5.5 raise, csomo par+gs tal callozhat, meg bottom 2 hasonlok
jah lol bocs:D
nalam ismeretlen ellen bet illyen 12.5 korul, mert overpart vagy 1part elfog dobni ha nincs melleje fd-ja, ha meg visszatolja obv fold es river unimproved shove vagy clubs esik.A turn ch es river bluffshove clubbokon nem jo sztem ismeretlen ellen mert nem tudjuk h milyen vekonyan betel es milyen lightan bc oz, meg nem tudjuk a mi perceived rangeunket h h fogja ertelmezni a turn ch unk utan.
Kompetens ellen mar mashogy jatszanam a turnt es rivert.
jah lol bocs:D
nalam ismeretlen ellen bet illyen 12.5 korul, mert overpart vagy 1part elfog dobni ha nincs melleje fd-ja, ha meg visszatolja obv fold es river unimproved shove vagy clubs esik.A turn ch es river bluffshove clubbokon nem jo sztem ismeretlen ellen mert nem tudjuk h milyen vekonyan betel es milyen lightan bc oz, meg nem tudjuk a mi perceived rangeunket h h fogja ertelmezni a turn ch unk utan.
Kompetens ellen mar mashogy jatszanam a turnt es rivert.
De HU vagytok, szal vagy az volt h nyitottal asztalt es altalaban fishek ulnek be eloszor nyitott asztalhoz vagy az van h a 6max asztal felbomlott es csak par handed volt rola, de te azt ismeretlennek mondod:)
Egy kompetens playa ezen a boardon nem hiszem, h valaha fog donk-callozni vmivel is.Az a baj, amivel itt a reg donk-calloz, es ch/shippel turnon,ahhoz lesz csomoszor bd fd-ja, de oszinte legyek nem tudok neked range-et felallitani, amivel itt egy reg donk/calloz ugy h te blokkolod az osszes wrapjet.Es ismeretlen soha nem lesz fancy settel/top2vel.
Sztem nalam a turn az xback 6-7 sec utan es neha bluffshove bd flushon.