nh, nice pot:)
nh, nice pot:)
Hi!
Kari utánra egy-két emészthető handet berakok a sessiönből. :)
1. hand: weaktight | Hand | ThJd5d5h - $2/$4 No Limit Holdem
enemy kevés hand alapján, pre csapkodós, posflop 1,3 aggr. Elég face-up a lapja, de el kell ezt dobni turnön?
2. hand: weaktight | Hand | 4h9h8cAc - $2/$4 No Limit Holdem
Előbb említett enemy. 3bet potban viszont elég aktívnak láttam. Mérvadó statokat nem tudok írni. Turn/Riveren easy fold?
3. hand: weaktight | Hand | KsTh5hKd - $2/$4 No Limit Holdem
Weak betsize 2pár+ al nagyobbat betelne, plusz Axxx-et nem betelne a riveren. Jxxx nagyon ritkán lesz a range-ben. :)
Mára ennyi.
GL!
Hi!
1, hand: weaktight | Hand | Js9hJhTs - $2/$4 No Limit Holdem
Elég nagy cooler. Turn játék? 2 elég nagy fish ellen játszottam a partit.
2, hand: weaktight | Hand | 3h2cAhQc - $2/$4 No Limit Holdem
Bet IP vs. miss cbet 68%. Jó a spot a ch/r-re?
3, hand: weaktight | Hand
Ismerjük meg ellenfelünk calling range-ét...hát nem túl nit :D Első hand-ünk volt.
uhh 1. hand, worst turn ever. Szimpla sor ellen van 38%-od.
Ha blokkolja a színed 34%, ha Asxs+sora van, akkor 23%, ha 2pár+sor (szóval blockere van a fullod ellen), akkor meg 30%.
Be kell tenni, mert 35%-od lesz a range ellen, és nagyritkán még elől is leszel (KKxx, QQxx, TTxx, vagy valami 2pár+nut FD)
2. hand is rendben szerintem. Egyrészt magas a bet vs missedje, másrészt elég kellemetlen, ha betelsz és river blank
3. hand epic:D ez az amikor blöffölni próbálsz, de igazából valuebetelsz:D nh:D
29/12 handek
1:Miert lenne faceup a lapja?A minraise az eleg gay ebben a spotban.Meg flopon call, turnon mar nem callozok, vagy ratolom vagy eldobom.Ha cooler, cooler.
2:Ilyen deepen, ha aggro a srac 3b potban, akkor a flop raise-sel itt nem fog tudni semmit sem csinalni, raiselnem 11-ig kb es csomo turnon folytatom.
3:Flop raise/fold h ne tudjon kibloffolni es ha ch-l turnon hivom.
Legujabb handek:
1: Pre flat jobban tetszik
2:Az ilyen ds trash sidecardos lapokkal csinyjan, mert max top2-t tudsz vele flopolni es eleg rosszul fognak postflop jatszani oop.Mivel shallow a stackje a ch/r jobb opcio, de 100bb deepen inkabb ch/c vagy donk.
3:Ezt eleg szarul jatszottak, mik ezek a betsize-ok?:o Legalabb flopon 4way hivd meg kemenyebben.
3:Ezt eleg szarul jatszottak, mik ezek a betsize-ok?:o Legalabb flopon 4way hivd meg kemenyebben.[/QUOTE]
HU potban jó ez a betsize, mert nagyon std. nálam a fél pot monoton, lepárosodott boardokon( attól függ mi párosodott le és mennyire drawish a flop/board)? MW akkor majd erre jobban figyelek, köszi!
HU potban jó ez a betsize, mert nagyon std. nálam a fél pot monoton, lepárosodott boardokon( attól függ mi párosodott le és mennyire drawish a flop/board)? MW akkor majd erre jobban figyelek, köszi!
Hi!
Kari utánra egy-két emészthető handet berakok a sessiönből. :)
1. hand: weaktight | Hand | ThJd5d5h - $2/$4 No Limit Holdem
enemy kevés hand alapján, pre csapkodós, posflop 1,3 aggr. Elég face-up a lapja, de el kell ezt dobni turnön?
2. hand: weaktight | Hand | 4h9h8cAc - $2/$4 No Limit Holdem
Előbb említett enemy. 3bet potban viszont elég aktívnak láttam. Mérvadó statokat nem tudok írni. Turn/Riveren easy fold?
3. hand: weaktight | Hand | KsTh5hKd - $2/$4 No Limit Holdem
Weak betsize 2pár+ al nagyobbat betelne, plusz Axxx-et nem betelne a riveren. Jxxx nagyon ritkán lesz a range-ben. :)
Mára ennyi.
GL!
Hi!
1, hand: weaktight | Hand | Js9hJhTs - $2/$4 No Limit Holdem
Elég nagy cooler. Turn játék? 2 elég nagy fish ellen játszottam a partit.
2, hand: weaktight | Hand | 3h2cAhQc - $2/$4 No Limit Holdem
Bet IP vs. miss cbet 68%. Jó a spot a ch/r-re?
3, hand: weaktight | Hand
Ismerjük meg ellenfelünk calling range-ét...hát nem túl nit :D Első hand-ünk volt.