Telestina & Americana-->B2B-n
Régen még freeroll-os koromban a B2B-n lehetett Americana freeroll-okat játszani, amik nekem nagyon jól mentek akkor. Tegnap CG-zni nem volt kedvem, leültem SnG-zni, de hihetetlen lapok ellen estem ki az első 3 játékban, így hirtelen elhatározásból gondoltam nézek valami extrémebb játékot.Voltam már ilyen helyzetben máskor is, akkor általában az Omaha asztaloknál kötöttem ki. Egyébként ott is durva, hogy milyen átlagpotok vannak, ha kicsit is tudnék omaházni, akkor szerintem alacsonyabb szinten sokkal jobban jövedelmezőbb lenne, mint a HoldEm.
Nem tudom, hogy más termekben van -e egyáltalán ez a 2 játék, de itt van, igaz nagyon kevés asztal fut. Szóval először megnéztem az Americanát, ahol senki sem játszott, így mentem tovább, jött a Telestina, ahol a legkisebb 0.05-ös(itt ante van, 20Euró a max. beülő) szinten is 15-20 Eurós átlagpotok voltak, 0.2-es anténál, olyan 50 körüli volt az átlagpot, és szinte csak olaszok játszottak az összes asztalon.
Beültem a legkisebb asztalhoz, 4 olasz, közé, az egyik 100Euróval, a másik 70-el ült benn, a többiek is 20-40 között, egy volt aki 5 Euróval ücsörgött, ő később ült be.
Nagyon bő lére eresztettem a mondandóm, szóval a lényeg, hogy úgy tűnt mintha a szabályokat sem ismernék....háromnegyed óra alatt kb, úgy hogy egyszer 77-el, egyszer QQ-val játszottam, egyszer Azt hiszem AQ-val mentem be,70Euróval szálltam ki. A játék az úgy folyt, hogy rajtam kívül mindenki beszállt, és elkezdtek potnyit emelgetni, ha találtak valamit. Én meg vártam a jó induló kezekre, és azzal játszottam csak...az utolsó partimnál (A)QQQXX nél az egyik olasz még ()K9x9x-el végig ízmozott...nem tudom mire számított, nem nézte a lapom?:)
Játszotta már közületek valaki ezt a játékot?
Én azt hiszem hogy állandóbb látogatója leszek ezeknek a játékoknak, úgy éreztem, mintha kisgyerekektől kéne elvennem a nyalókát...ami őszintén szólva jó érzés volt:DDDD
Ez ilyen 7 card stud tipusú játék? Tehát kezdésnek kapsz 2 zárt meg egy nyitott lapot, vagy csak 1 zárt? Aztán meg van 4 utca licitálni?
1 zárt 1 nyitott, aztán még 3 nyitott, és a végén van egy közös lap is.
De nagyjából ugyanez a Soko is, ott is hihetetlen átlagpotok voltak tegnap este..sztem ma megnézem azt is:)
Jól hangzik. :D Kiváncsi vagyok. Tehát tulajdonképpen csak 1 zárt lap van mindenkinél, a többit ismered. nem tűnik túl bonyolultnak, bár az olaszokról el tudom képzelni, hogy ehhez is nagyon lámák.:)
Tegnap sajnos mennem kellett, de ha lehetett volna reggelig ott játszom...tényleg nem bonyolult, kb a lényege, hogy jó kezekkel kell elindulni, viszont valami drawra esélyed sincs várni, mert minden utcában betpotolnak 1000-rel(ők viszont roppantul szeretnek drawra várni), tehát a 3.-4. utcára simán megvoltak a 20eurós kasszák, a vicc az volt, hogy amikor totál látszott, hogy mi volt nálam, és neki 3 otuja volt, akkor is adta az emelést, sőt, az utolsó licitkörben még beemelt elém....
LOL. Akkor ez pot limit. Azt hittem fix limit. Vagy NL?
PL...NL-be el se tudom képzelni mennyire durva lenne:D
Mik a szabályok?
Fenn van az i4 honlapján,az összes ott játszható játékkal együtt,vannak azért érdekes különbségek....fullal nem kell ízmozni flöss ellen:)