zoltan_plo
Sziasztok!
Ide fogom postolni a kérdéses omaha leosztásaimat.
Több éve próbálkozom plo-val, plo10-et tudtam verni eddig. :) Plo 20-ba általában beletört a bicskám.
Most egy nagyobb kihagyás után újra nekivágok a plo10-nek, amit először is stabilan kéne verni, bankrollt építeni, aztán lehet plo20-ról beszélni.
Minden tapasztalt pókeres tanácsát, véleményét szívesen fogadom. Célom a fejlődés.
Én is igyekszem majd aktívan hozzászólni mások plo topikjaihoz.
Zoli
glglglglglglglgl
Mielőtt sok sikert kívánnék, megkérdem, melyik hálózatban próbálsz szerencsét? :)
Sok sikert!
Mielőtt sok sikert kívánnék, megkérdem, melyik hálózatban próbálsz szerencsét? :)
Köszönöm a bíztatást!
Postolok is egy handet.
Az AKxx ds handekkel vajon megéri-e preflop 3betelgetni? Jónak tűnik és ha flösshúzót+párt floppolunk, akkor viszonylag jó eséllyel tehetjük be a későbbiekben.
Pl.:
weaktight | Hand | $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Köszönöm a bíztatást!
Postolok is egy handet.
Az AKxx ds handekkel vajon megéri-e preflop 3betelgetni? Jónak tűnik és ha flösshúzót+párt floppolunk, akkor viszonylag jó eséllyel tehetjük be a későbbiekben.
Pl.:
weaktight | Hand | $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
A számból vetted ki a szót danfiu:-)
Köszönöm!
Az ipoker hálózaton tolom.
Az AK94ds 3betelése PLO10-en szerintem legjobb esetben is marginális, de inkább leak. 99%-ban 3way potot fogsz játszani oop egy UTG (vagy itt MP, mert 5handed) meg egy BTN ellen egy közepes lappal.