Sai
Válasz Zsipali kommentjére
2011. márc. 25. 9:26

Nekem itt inkább kérdések jutnak eszembe (bár egy hete beteg vagyok, nem is játszok emiatt, szóval lehet, hogy a kérdéseim is hülyeségek):

- Flopon az emelésed value-ért megy vagy blöff? Mit csinálnál visszaemelésre?
- Turn kérdés ugyanez
- Riveren mitől vársz megadást?

naggeri
Válasz Sai kommentjére
2011. márc. 25. 11:38

Nekem itt inkább kérdések jutnak eszembe (bár egy hete beteg vagyok, nem is játszok emiatt, szóval lehet, hogy a kérdéseim is hülyeségek):

- Turn kérdés ugyanez

Szerintem flop c-bet alap, és ugye ez nem value-ért megy csakis félblöff, mivel nincs SD értékű lapunk.
turn barell szerintem kötelező, van egy duble FD-nk, ill gutterünk, ha jött egy overpárral akkor azt itt fogja elengedni (pl egy QQ, vagy KK** et szerintem, bár ha van egy FD-je pluszban, még callolhatja a turn-t azzal is, szóval a range tágabb mint 3***)
river lehet c/call, vagy bet/fold is, ez már enemy függő, szerintem összességében jól játszotta Zsipali a handet, river c/f szóba sem jöhet ezekután. Nem hinném én sem hogy rosszabb lappal raise-el itt valaki egyébként, blöffnek meg nagyon meredek ez a line, ezen a limiten szerintem 0hoz konvergál ez a blöffline)

* sry, most látom IP vagyunk.
akkor river inkább c/back nálam, majdnem mindig, hacsak nem levelling

Zsipali
Válasz Sai kommentjére
2011. márc. 25. 13:53

- Turn kérdés ugyanez

Ilyen floppon 1000%-ban cbetelek, sima semibluff.
Rengeteg hand lehet a kezében amit turnön eldob, de ha calozza a barellt az sem túl nagy gond, hiszen egy ennyire gagyi boardon van egy 2nd és egy nut FD-m.
Mivel nem tűnik a legacélosabb játékosnak a limiten 3asokkal, overpárral, kisebb flushökkel calozhat. Szerintem standard valuebet. Álmaimban nem gondoltam volna ezen a boardon river c/r-t kapok.

Zsipali
Válasz naggeri kommentjére
2011. márc. 25. 13:54

* sry, most látom IP vagyunk.
akkor river inkább c/back nálam, majdnem mindig, hacsak nem levelling

check back nagyon nem tetszik, sok value marad a handben nem jó játékosok elen.

naggeri
Válasz Zsipali kommentjére
2011. márc. 25. 15:31

check back nagyon nem tetszik, sok value marad a handben nem jó játékosok elen.

hm.. nemtudom, lehet jó egyébként a bet/fold, mivel visszaemelést nem fogunk kapni csak nuts-tól,
viszont sokszor fogjuk a rosszabb lapot valubetelni.. Megadni értelmesebbje nem fog egy sima 3-al,(értelmesebbje blöfföl egy 3al! :D) backdoor flöss meg azért ritkábban lesz nála. meg kéne nézni HM-ben, de nem hiszem hogy gyakran előfordul ez a szkenárió.(backdoor flöss pározódott boardon riveren :D)

Zsipali
2011. márc. 25. 15:37

hm.. nemtudom, lehet jó egyébként a bet/fold, mivel visszaemelést nem fogunk kapni csak nuts-tól,
viszont sokszor fogjuk a rosszabb lapot valubetelni.. Megadni értelmesebbje nem fog egy sima 3-al,(értelmesebbje blöfföl egy 3al! :D) backdoor flöss meg azért ritkábban lesz nála. meg kéne nézni HM-ben, de nem hiszem hogy gyakran előfordul ez a szkenárió.(backdoor flöss pározódott boardon riveren :D)

Ha értelmes az ellenfél nem sok kombinációt tudsz a kezébe adni amivel nutsot alakít ki ezen a boardon OOP :D

danfiu
2011. márc. 25. 15:39

Sztem teljesen jo volt a megjatszas(en is barellezem turnon), riveren is erzek benne egy ici-pici value-t kisebb bd flush, sor, 3x ellen

mrj
Válasz danfiu kommentjére
2011. márc. 25. 21:26
Krono
Válasz mrj kommentjére
2011. márc. 25. 21:30

weaktight | Hand | 2c8c6cTd - $30/$60 Pot Limit Omaha Hi

help plz, itt miért ő nyer?:)

LOL ez komoly? :D

danfiu
Válasz mrj kommentjére
2011. márc. 25. 21:32

weaktight | Hand | 2c8c6cTd - $30/$60 Pot Limit Omaha Hi

help plz, itt miért ő nyer?:)

Mert asz magasa van, 2 kartyat kell felhasznalnod. Neked meg T magas:)

Élő ügyfélszolgálat