MTT leakfinder video. segítség
Ha lenne egy kisebb csoport aki kielemezné a hibáimat, akkor készítenék egy videot egy deep struktúrájú 20 euoros versenyről amin 250-ig jutottam 5000 ből. Az a helyzet, h mióta cash-t játszok főként sokat javult a postflop játékom viszont preflop 20 bb alatt már vannak gondjaim és jó pár kérdéses szitu jött össze. Ha összejön már 4-5 ember akkor készítek vidit.
Vasárnap elképzelhető, h indulok egy 100 euroson. róla is készítenék majd videot.
Nem igazán értem, hogy miért állna össze egy csapat, hogy a szabadidejében a Te versenyedet elemezze ki? Vagy ezt valahogy máshogy gondoltad? Ez így elég semmitmondó...
Az meg, hogy milyen buyin-ű tornákat játszol nem igazán tartozik ide, hogy ennyire ki kelljen hangsúlyozni.
Én szívesen megnézem, majd a videódat hátha tudok esetleg 1-2 tanácsot mondani. És ki tudja lehet, hogy még tanulok is!? :)
Ha lenne egy kisebb csoport aki kielemezné a hibáimat, akkor készítenék egy videot egy deep struktúrájú 20 euoros versenyről amin 250-ig jutottam 5000 ből. Az a helyzet, h mióta cash-t játszok főként sokat javult a postflop játékom viszont preflop 20 bb alatt már vannak gondjaim és jó pár kérdéses szitu jött össze. Ha összejön már 4-5 ember akkor készítek vidit.
Vasárnap elképzelhető, h indulok egy 100 euroson. róla is készítenék majd videot.
Tanácsokat biztos, hogy tudnák mondani, de tanulni sztem csak a hibáimból lehet, mert túl sok jót nem csinálok benne.
Úgy gondoltam, hogy értelme nincs leak finder videot készíteni ha nem kapok észrevételeket. Ezért ha tudnám biztos h lesz 4-5 ember aki hozzászól és megválaszolja a kérdéseimet akkor már lenne értelme és készítenék vidit.
Tanácsokat biztos, hogy tudnák mondani, de tanulni sztem csak a hibáimból lehet, mert túl sok jót nem csinálok benne.
Úgy gondoltam, hogy értelme nincs leak finder videot készíteni ha nem kapok észrevételeket. Ezért ha tudnám biztos h lesz 4-5 ember aki hozzászól és megválaszolja a kérdéseimet akkor már lenne értelme és készítenék vidit.
Engem is érdekel. Amúgy is halott a "Videók" topik.
Ha megcsinalod, en megnezem es kommentelek, cserkészbecsszó.
köszi, már elkészítettem a hang nagyon rossz, de 4. próbálkozásom volt, és már kezdek beleunni. Gondolatmenetemet nem igazán sikerült átadni, de nem is ez a cél, mert leakfinder videonak készül. Sok a hibám, a run egész türhető, sőt már rég volt ilyen jó. Majd a video comment-ben leírom h melyik szituk hány percnél fontosabbak. Sajnos az egész versenyt nem sikerült rögzíteni, mert túl hosszú lett volna, így kiválasztottam a handeket amikben részt vettem.