cirka
2017. dec. 6. 14:25

MTT videók magyarul

Sziasztok!

MTT anyagot keresek magyarul vagy amihez készült magyar felirat.
Sajnos speciális eset vagyok és nagyon nehezen megy az idegen nyelv elsajátítása, így komolyabb, mélyebb elemzéseket nem értek meg ami pont a lényeg lenne.
Tudom, hogy egy backing csoport lenne ideális a fejlődésre, de nem tudom vállalni a teljes munkaidős kötelezettséget, mivel van jó állásom.

-preflop rangek különböző szakaszokban, mélységben illetve alkalmazkodás az asztalohoz
-preflop sizing, 3bet, 4bet rangek és call rangek
-postflop flop, turn, river játék, sizing, cbet, check/raise, jó/rossz spotok bluffre
-BvB játék
-ICM
-HUD beállítás, milyen statok és panel használata
-rangekben való gondolkodás elsajátítása
-és természetesen minden amit kihagytam :)

Szóval, ha készült ilyen anyag vagy csináltatok fordítást, írjatok kérlek és megbeszéljük
az anyagiakat. flatonius kukac gmail pont com

zo12345li
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 6. 21:22

Ja ezek érdekes témák, én is sokat olvasgatok róluk, de elég bonyolult, meg az elméletet nehéz gyakorlatba átültetni. Most a GTO-ról olvastam legtöbbet, de elég katyvasz még a fejemben. Meg tényleg azt nem tudom, hogy lehet alkalmazni.
Ja a HUD fontos lenne. Még 2009-2010 körül gondolkoztunk ketten, hogy kéne venni. Nem vettünk. Aztán így azóta se használom. Pedig anélkül már nem nagyon lehet. De ott is, hogy mit kell figyelni, hogyan lehet legoptimálisabban használni. Nem egyszerű. Mondjuk most egyre több teremtől lehet hallani, hogy tiltják majd, vagy már most tiltják. Viszont azért HUD szerintem cashben jobban használható nem? Vagy magasabb tétes mtt-n, mert kis téten nem annyira találkozol ugyanazaokkal, hogy legyen nagy mintád? Vagy igen?
Te milyen szinten játszol amúgy?

cirka
Válasz zo12345li kommentjére
2017. dec. 7. 12:32

A HUD elég fontos, ha több asztalon játszol és könnyebb bizonyos döntéseket meghozni, ha értelmezhető mintán valaki eltér az optimálistól. Egyelőre még nincs ilyen, hogy tiltanák (nagyobb termekben), így nem használni legális segédeszközt mindenképpen -EV döntés.
Igen a GTO használata a gyakorlatban sok munkaórát igényel, hogy postflop szitukat modellezzünk és egyensúlyban tartsuk a rangeünket.
Én low-mid stakes játszom és nem feltétlen nagy mezőnyben, itt azért kevés az a reg aki ellen a GTO alapú játékra kellene törekedni, van elég kiaknázatlan profit amit benne hagyok illetve rossz döntést hozok. Nem is gondolom, hogy alacsony téten ebbe az irányba kellene hangsúlyosan fejleszteni magunkat.

cirka
Válasz zo12345li kommentjére
2017. dec. 7. 13:40

Pókerestől kaptam ajánlatot, magyar felirat készítésére angol nyelvű videókhoz. Ha többen összeállunk akkor
részletesen felépített, aktuális, minőségi videókat kapnánk magyar felirattal, elsősorban MTT illetve, ha igény van CG is. Non profitként, kizárólag a fejlődés érdekében működne ez a magyarosítás, így aki később csatlakozna és régebbi (alapozó) videókat venne azzal az összeggel tovább csökkenne a már megvásárolt videók fajlagos költsége.
Pl: 10 emberrel indulunk készül 10 óra videó kb 250$ költség ami 25$ fejenként (2,5$/1 óra videó). Ha jön még 10 ember később akinek kell ez a 10 videó ami elkészült, akkor ők már csak 12,5$ fizetnek fejenként és ez az összeg az eredeti 10 embernek visszaosztásra kerül mindenki visszakap 12,5$ cash vagy V$ (videó dollár :D ) formájában amit más videókhoz használhat fel. Ebben a megoldásban tehát mindenki egységesen ugyanannyit fizet végeredményben a videókért.

Akár lehet csoportot is kialakítani közös elemzésre és, ha van olyan oktató aki vállal csoportos oktatást azt pedig összedobni alkalmanként.

Ha van erre igény akkor jelezzetek itt a fórumban vagy a megadott e-mailben.

cirka
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 7. 17:14

Kezdésnek bencb789 napjaink egyik legjobb MTT regularjának a Tournament Masterclass (Expert level) anyaga készülne el, amivel nagyon sok kérdésre választ kapnánk - preflop rangek kialakításától a postflop line-okon át a GTO gyakorlati használatáig. Jelenleg ennek a csomagnak az értéke 1200$ ami már rendelkezésre áll, így csak a fordítás költségéért egy nagyon komoly szakmai anyagot kapnánk magyar felirattal.

A tematika:

ivanesz
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 7. 17:48

Mennyit kell összedobnunk ezért a videóért konkrétan?

WINAMAXDONK
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 7. 20:47

Tanárurat is érdekli beszállnék .Toljad már az árát az isten****** meg!

cirka
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 7. 21:10

Csak becsült számot tudok mondani, mivel ez nem kalkulálható előre. A csomag kb 30 óra videót tartalmaz, de minden óra fordításhoz kb 1,5-2 óra munka kell x 15$ munkadíjjal: 30 x 1,75 x 15 = 788$ erre a csomagra

WINAMAXDONK
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 7. 21:14

Eddig vagyunk 3an ugye? 79 embernél lenne 10dodi várjunk még szerintem fogunk gyülni .Olyan 10-12 dodóért már jó lenne.

WINAMAXDONK
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 7. 21:16

Torzon azt hiszem anno 30dodiért ajánlotta angolul engem érdekel angolul is.Mostmár Partyn,Pokerkingen és Natural8on is tudok utalni .

Élő ügyfélszolgálat