Riddler1988 - MTT leakfinder videó
Riddler1988: Ezt a videót főleg a kezdő torna játékosoknak ajánlom, főleg alap gondolat menetek vannak benne, de én is inkább azért készítettem, hogy helyre legynek rakva a saját leakjeim.
A videó itt tölthető le.
Most ez annyira nem tiszta. Nem mondtad el, meg nem is írtad le, hogy saját játék vagy sem, sőt, a leírásból sajátnak tűnik.
A kommentelésből meg úgy tűnik, mintha nem a Te játékod volna ( meg őszintén szólva a lineokból is :P )
Teljesen mindegy, hogy milyen videó. Lényeg, hogy ezzel vagy 100 kommentjét megússzuk :D
Most ez annyira nem tiszta.
Ez már megint mi? Hogy lehet ilyen gyenge minőséget kirakni? Statok nélkül, szar kép és hangminőséggel. Meg ilyen kommentekkel, dobnám, emelném, dobnám, lopnék...
Jah ráadásul nem is a te játékod "elemzed" lolza
Pontvadaszat...
Ez már megint mi? Hogy lehet ilyen gyenge minőséget kirakni? Statok nélkül, szar kép és hangminőséggel. Meg ilyen kommentekkel, dobnám, emelném, dobnám, lopnék...
Jah ráadásul nem is a te játékod "elemzed" lolza
én a fájlméret alapján fullhd-re és 5.1-es hangra számítottam...
Na. Tény hogy elég kezdetleges egy valami ez. Nem az én játékom, egyik csoporttársamé, én csak átnéztem a versenyét, mert mondta, hogy nem egy nagy mtt-s. De mint mondtam én is inkább saját fejlődésem miatt raktam ki ide, szóval elnézést a minőség miatt, majd remélem lesz jobb is. ALAP dolgokat mondok el benne és tényleg KEZDŐ játékosoknak szól, szóval értem, hogy elmarad a minőség mind technikai, mind stratégiai oldalról nézve, de mostmár szeretnék építő jellegű kommenteket is kapni, mivel szerintem ennek az oldalnak ez a célja. :) Pontvadászatról szó sincs, már meg van a pólóm. :P
Na. Tény hogy elég kezdetleges egy valami ez. Nem az én játékom, egyik csoporttársamé, én csak átnéztem a versenyét, mert mondta, hogy nem egy nagy mtt-s. De mint mondtam én is inkább saját fejlődésem miatt raktam ki ide, szóval elnézést a minőség miatt, majd remélem lesz jobb is. ALAP dolgokat mondok el benne és tényleg KEZDŐ játékosoknak szól, szóval értem, hogy elmarad a minőség mind technikai, mind stratégiai oldalról nézve, de mostmár szeretnék építő jellegű kommenteket is kapni, mivel szerintem ennek az oldalnak ez a célja. :) Pontvadászatról szó sincs, már meg van a pólóm. :P