Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Riddler1988 - MTT leakfinder videó

Admin
2013. aug. 8. 17:09

Riddler1988 - MTT leakfinder videó

Riddler1988: Ezt a videót főleg a kezdő torna játékosoknak ajánlom, főleg alap gondolat menetek vannak benne, de én is inkább azért készítettem, hogy helyre legynek rakva a saját leakjeim.

A videó itt tölthető le.

Tir-X
Válasz Admin kommentjére
2013. aug. 8. 18:37

Most ez annyira nem tiszta. Nem mondtad el, meg nem is írtad le, hogy saját játék vagy sem, sőt, a leírásból sajátnak tűnik.

A kommentelésből meg úgy tűnik, mintha nem a Te játékod volna ( meg őszintén szólva a lineokból is :P )

asdator
Válasz Admin kommentjére
2013. aug. 8. 18:40

Teljesen mindegy, hogy milyen videó. Lényeg, hogy ezzel vagy 100 kommentjét megússzuk :D

svajcifiu
Válasz Tir-X kommentjére
2013. aug. 8. 20:03

Most ez annyira nem tiszta.

Én is zavart érzek az erőben...meg kicsit a fejekben is :))

iKeksz
Válasz Admin kommentjére
2013. aug. 9. 2:16

Ez már megint mi? Hogy lehet ilyen gyenge minőséget kirakni? Statok nélkül, szar kép és hangminőséggel. Meg ilyen kommentekkel, dobnám, emelném, dobnám, lopnék...

Jah ráadásul nem is a te játékod "elemzed" lolza

asdator
Válasz Admin kommentjére
2013. aug. 9. 2:17

Pontvadaszat...

svajcifiu
Válasz iKeksz kommentjére
2013. aug. 9. 10:24

Ez már megint mi? Hogy lehet ilyen gyenge minőséget kirakni? Statok nélkül, szar kép és hangminőséggel. Meg ilyen kommentekkel, dobnám, emelném, dobnám, lopnék...

Jah ráadásul nem is a te játékod "elemzed" lolza

A tetejébe még ásítozik is, plusz alapvető fogalmakkal nincs tisztában.
Elég gáz az egész :confused:

pszibu
Válasz Admin kommentjére
2013. aug. 9. 11:32

én a fájlméret alapján fullhd-re és 5.1-es hangra számítottam...

Riddler1988
Válasz Admin kommentjére
2013. aug. 9. 16:32

Na. Tény hogy elég kezdetleges egy valami ez. Nem az én játékom, egyik csoporttársamé, én csak átnéztem a versenyét, mert mondta, hogy nem egy nagy mtt-s. De mint mondtam én is inkább saját fejlődésem miatt raktam ki ide, szóval elnézést a minőség miatt, majd remélem lesz jobb is. ALAP dolgokat mondok el benne és tényleg KEZDŐ játékosoknak szól, szóval értem, hogy elmarad a minőség mind technikai, mind stratégiai oldalról nézve, de mostmár szeretnék építő jellegű kommenteket is kapni, mivel szerintem ennek az oldalnak ez a célja. :) Pontvadászatról szó sincs, már meg van a pólóm. :P

iKeksz
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. aug. 9. 17:10

Na. Tény hogy elég kezdetleges egy valami ez. Nem az én játékom, egyik csoporttársamé, én csak átnéztem a versenyét, mert mondta, hogy nem egy nagy mtt-s. De mint mondtam én is inkább saját fejlődésem miatt raktam ki ide, szóval elnézést a minőség miatt, majd remélem lesz jobb is. ALAP dolgokat mondok el benne és tényleg KEZDŐ játékosoknak szól, szóval értem, hogy elmarad a minőség mind technikai, mind stratégiai oldalról nézve, de mostmár szeretnék építő jellegű kommenteket is kapni, mivel szerintem ennek az oldalnak ez a célja. :) Pontvadászatról szó sincs, már meg van a pólóm. :P

rakj ki egy videót a te játékodról holdem managerrel és nyílván fogsz kapni építő jellegű kommentet!

Élő ügyfélszolgálat