Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > tylerhungary - leakfinder e01 nl50 videó

Admin
2013. febr. 5. 10:50

tylerhungary - leakfinder e01 nl50 videó

tylerhungary: Leakfinder jellegű cg videó.

A videó itt tölthető le.

tylerhungary
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 5. 11:05

előfordulhat hogy 1-2x nem a megfelelő kifejezést használom és valahol rosszul mondom a pozíciót és a move-ot (amire emlékszek (TT-QQ)-nál)
legközelebbiben igyekszek pontosabb lenni

Tir-X
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 5. 11:07

Én ünnepélyesen megígérem, hogy ezekbe nem kötök majd bele! :)
Megnézem amint tudom, lehet hogy csak holnap este. GL!

Naturalwest
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 5. 12:26

Elkezdtem nézni, korrekten felvetted a videót, grat.

06:20 körül 77-tel vagy SB-ben. Flop 432s cbet, turn 4 cbet, és river J-n egy csomó gutshot (Ax, 6x), OESD (5x), meg FD besült (sztem a range-ének kb. fele), szóval én ck/c-oztam volna blocking bet helyett, hacsak nem betel túl nagyot, kb. 70% fölött, akkor elengedném.

Kíváncsi vagyok más véleményére is.

Romsy
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 5. 12:31

megnézem majd

danfiu
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 6. 9:06

nagyon lampalazas, hehe:D

Btw, hetente leakfinder videot csinalni nagyon nagy hulyeseg, mert azokat a leakeket, amiket felfedeznek 1 video alatt, azokat kell kijavitanod es nem arra torekedni h hetente ujabb es ujabb leakek keruljenek elo(jo nyilvan jo,csak ha tul sok leaket szeretnel betomni egyszerre, akkor az nem fog jol elsulni)

time4revenge
Válasz danfiu kommentjére
2013. febr. 6. 10:00

77 nálam is x/c river, én végig néztem nem láttam benne hibát , totál std szituk.

tylerhungary
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 6. 10:13

ja ott ebbe nem gondoltam bele hogy összes busted draw-ját megblöffölheti,bar emlékeim szerint limpelgetös/callolgatós passzív volt nem pedig agresszív csapkodós

persze ők is megörülnek néha mert úgy érzi hogy csak úgy tudja elvinni a potot,illetve szerintem nálam valami rossz beidegződés/félelem is ez hogy inkább betelek kicsit,minthogy nagyot callozzak,és nem is gondoltam át a szitut teljesen jól->ezeket akarom megváltoztatni

misirulez
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 7. 18:39

+snap cselekedtél, ami elég nagy hiba, +4 v. 5 másodperc simán belefér.

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 14. 15:58

hali!

14 percnél AQs handhez szolnék hozzá.

szerintem sima flatcall jobb. azt mondod, h value 3b, tehát ha 4b-el bepusholod, ami nem lesz tul +EV. akkor 3b-elném, ha megfelelö mintám lenne róla és sokat callozna 3b-re (tehát fish).

említed h akkor lenne jo a call, ha sqzmonkey ülne a vakkokban és akkor backraiselhetnéd. én AQo-val csinálnám ezt, AQs-el pedig flatelném a sqz-ert, mert szélesen akarom tartani a range-ét és jó suited lapom + pozom is lesz rá!

másik had AA 18 percnél:

limpert izolálod és bazi nagyot cbetelsz, simán elég 1.5-1.75 mivel extra száraz a flop és a kis cbettel az overcardokat benttarthatod, igy csak PP vagy 9x,5x tud megadni. ilyen kis stacket kis betekkel is lestackelhetsz, ha a késöbbi utcán betalál valamit!

Élő ügyfélszolgálat