zvar19 - NL30-as leakfinder videó
zvar19: Csináltam egy leakfinder videót egy NL30-as sessionömről, melyből (rajtam kívül (a kommenteken keresztül) remélem valamennyire az akadémiás közösség is profitál.
A videó itt tölthető le.
Hali, eddig 4 percet néztem meg és ami feltűnik, az a steal méret. Pont fordítva éri meg lopni. SB: 3x bb BTN: 2-2.5x bb
+ A QJs hand esetében érdemes lett volna elgondolkozni a turn cbet ill. a river reraise jogosultságáról.
igenigen,a steal méreteket átalakítottam időközben többek tanácsára.
3 percet néztem, sorry de a rossz minőség miatt nem fogom majd folytatni.
Első hand JQs
Miért cbetelsz ezt mképp tisztázd le magadban. Szerintem nem tudod mit csinálsz, ha value mert calloz rosszabb (drawk, rosszab Qx-k) akkor folytathatod turnon. Ha azért nem folytatod mert az ő flop calling range erősebb mint 2ndPGK akkor pedig ne cbetelj.
River raise -mindig- te magad mondtad, hogy AQ "biztosan" 3betel. Akkor miért nem raise? (attól függetlenül, hogy szerintem egyáltalán nem 3betel -mindig-). Kétlem egyébként, hogy a fish kétpárokat vagy szettet dobna ott egy minR-re. Vagy ha igen akkor legközelebb ott AIR-el kénytelen leszel mindig minR-elni, de ez elég valószínűtlen lenne, nem?
Továbbá be van jelölve neked, hogy írtál már róla noteot, de mégsem pillantottál rá.
+ rajta kívül senkiről sincs noteod, ez nagyon gáz.
3 percet néztem, sorry de a rossz minőség miatt nem fogom majd folytatni.
Első hand JQs
Miért cbetelsz ezt mképp tisztázd le magadban. Szerintem nem tudod mit csinálsz, ha value mert calloz rosszabb (drawk, rosszab Qx-k) akkor folytathatod turnon. Ha azért nem folytatod mert az ő flop calling range erősebb mint 2ndPGK akkor pedig ne cbetelj.
River raise -mindig- te magad mondtad, hogy AQ "biztosan" 3betel. Akkor miért nem raise? (attól függetlenül, hogy szerintem egyáltalán nem 3betel -mindig-). Kétlem egyébként, hogy a fish kétpárokat vagy szettet dobna ott egy minR-re. Vagy ha igen akkor legközelebb ott AIR-el kénytelen leszel mindig minR-elni, de ez elég valószínűtlen lenne, nem?
Továbbá be van jelölve neked, hogy írtál már róla noteot, de mégsem pillantottál rá.
+ rajta kívül senkiről sincs noteod, ez nagyon gáz.
amivel callolt flopon, azzal ezen a turnön is fog az esetek többségében