Nos igen. A gyenge pozíció miatt hívtam a 300-at. Egy komolyabb reraise-re el is dobom.
De spongyát rá. Lássuk a 3. részt!...:)
koszzi a videokat, remelem meg toled is es masoktol is fogunk latni mtt videot, kommentekkel , jo volt vegignezni (eddig az elso kettot) amolyan nulla mtt tapasztalattal
milyen program ez amivel visszajatszod az egesz versenyt?
off
nezes kozbe a redkingses akademias freerollbol maradt 5 dodommal befizettem egy 7ezres garantalt freezre, 1677bol 158.nak estem ki short stackkent ATs el AA ellen fizetos helyen
koszzi a videokat, remelem meg toled is es masoktol is fogunk latni mtt videot, kommentekkel , jo volt vegignezni (eddig az elso kettot) amolyan nulla mtt tapasztalattal
milyen program ez amivel visszajatszod az egesz versenyt?
off
nezes kozbe a redkingses akademias freerollbol maradt 5 dodommal befizettem egy 7ezres garantalt freezre, 1677bol 158.nak estem ki short stackkent ATs el AA ellen fizetos helyen
nagyon jó volt mindhárom rész, bár néha kissé túlkombináltnak tűnt, de tanulságos volt, sokat okultam belőle... ja, és különösen élveztem a diszkrét edénycsörgést a háttérben :D
"Parás vagyok..." --- F16Fairlane
"You should never be scared and always follow your instincts!" --- Bertrand Grospellier
nagyon jó volt mindhárom rész...
nagyon jó volt mindhárom rész, bár néha kissé túlkombináltnak tűnt
Én még nem jutottam oda, hogy végig nézzem, eddig csak az első részt néztem meg. Ha megvan mind a 3. megírom a vélemyényem....
Grat a győzelemhez, elmúlt két napban sokat tanultam tőled, meg Tibzentől.
Én még csak most néztem meg! DE rögtön egymás után 3X !!!
Ez igazi gyöngyszem itt a videók rovatban :-D
Köszönöm szépen!
Megjött a kedvem ehhez a műfajhoz. Sokkal másabb mint a cash game, de tetszik!
kpuzsa