Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

medgypeti
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 17. 22:13

Nem tudtok valami jó videószerkesztő progit, amivel főcímet meg esetleg effekteket, zenéket lehetne a kész videóra rakni?

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. szept. 17. 22:15

camtasia is tud ilyeneket. meg a movie maker. de biztos vannak ennél jobbak.

V.Peti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. szept. 24. 15:37

tapasztalt videókészítő segítségét szeretném kérni! a hétvégén csinálok várhatóan egy FR25/50-es játékot és egy HU videót. én a számítástechnikához teljesen analfabéta vagyok.

kérek szépen egy msn/skype címet, aki várhatóan szombat/vasárnap du/este aktív lesz és segít nekem megcsinálni a videót, köszönöm.

V.Peti
Válasz V.Peti kommentjére
2008. okt. 11. 17:06

megismertem a programot, alakul.

csináltam próbavideót, de hiába, a beszédem nem hallani. mi lehet a probléma? egyszerű "make a recording" paranccsal kezdtem, kiválasztottam azt a területet, amit akarok rögzíteni és start...a képernyőt felvette, a hangot nem. mit rontottam el?

andree
2008. okt. 11. 17:35

megismertem a programot, alakul.

csináltam próbavideót, de hiába, a beszédem nem hallani. mi lehet a probléma? egyszerű "make a recording" paranccsal kezdtem, kiválasztottam azt a területet, amit akarok rögzíteni és start...a képernyőt felvette, a hangot nem. mit rontottam el?

Most nincs fent nálam a progi, de úgy rémlik van egy microphone test rész a recording ablaknál. Érdemes lenne a hangkártya volume controls és a felvevő program audio recording beállításait próbálgatni, és a teszteléssel nézni van-e egyáltalán jel.

V.Peti
Válasz andree kommentjére
2008. okt. 11. 17:43

Most nincs fent nálam a progi, de úgy rémlik van egy microphone test rész a recording ablaknál. Érdemes lenne a hangkártya volume controls és a felvevő program audio recording beállításait próbálgatni, és a teszteléssel nézni van-e egyáltalán jel.

kellékek/szórakozás/hangrögzítő sem rögzíti sajnos a hangomat :(

spirited
2008. okt. 11. 17:59

kellékek/szórakozás/hangrögzítő sem rögzíti sajnos a hangomat :(

Akkor nem a programnál kell keresesni a hibát. Amit nézz meg, hogy

- biztosan jó helyre van-e dugva a mikrofon (a pirosba)
- a hangerőnél engedélyezve van-e mikrofon és a hangerő fel van-e húzva Vezérlőpult--> Hangok és auduioeszközök-->speciális (ha nincs mikrofon oszlop akkor Beállítások-->Tulajdonságok--> mikorfon kipipál és ok)

És a programban, amikor a képernyőterület-kiválasztást csinálod, ott még be kell pipálni, hogy legyen audio.

V.Peti
2008. okt. 11. 18:06

siker, túl halk volt és nem volt bepipálva, köszi a segítséget.

V.Peti
2008. okt. 12. 21:53

sikerült rögzíteni egy 40 perces próbavideót a játékomról. azt szerettem volna, amit spiri, bemutatni a limiteket: csak FR-en, játszani NL20on, NL50-en és NL100on majd.
ez most NL20-on FR Titanon 6 asztalon történő játékot vette fel kb. 3/4 bi plusszal.

a probléma sajnos kettő:

1. hang hol van, hol nincs, szerintem rossz a mikrofonom, sajnálom.
2. 830 mega lett

mit csináljak? rakjam fel esetleg így és majd csináljak egy újat magasabb limiten?

titcar
2008. okt. 12. 21:58

sikerült rögzíteni egy 40 perces próbavideót a játékomról. azt szerettem volna, amit spiri, bemutatni a limiteket: csak FR-en, játszani NL20on, NL50-en és NL100on majd.
ez most NL20-on FR Titanon 6 asztalon történő játékot vette fel kb. 3/4 bi plusszal.

a probléma sajnos kettő:

1. hang hol van, hol nincs, szerintem rossz a mikrofonom, sajnálom.
2. 830 mega lett

mit csináljak? rakjam fel esetleg így és majd csináljak egy újat magasabb limiten?

1. vegyél egy mikrofont, 500 ft :) mielőtt hosszabb videót csinálsz, egy pár másodperces próbával próbáld kia beállításokat

2. konvertáld át aviba vagy valami video formátumba és máris kisebb lesz. most hírtelen nem tudom emgmodnani, hoyg ezt hol lehet, mert most nincs fent a progi.

Élő ügyfélszolgálat