Nem tudtok valami jó videószerkesztő progit, amivel főcímet meg esetleg effekteket, zenéket lehetne a kész videóra rakni?
camtasia is tud ilyeneket. meg a movie maker. de biztos vannak ennél jobbak.
tapasztalt videókészítő segítségét szeretném kérni! a hétvégén csinálok várhatóan egy FR25/50-es játékot és egy HU videót. én a számítástechnikához teljesen analfabéta vagyok.
kérek szépen egy msn/skype címet, aki várhatóan szombat/vasárnap du/este aktív lesz és segít nekem megcsinálni a videót, köszönöm.
megismertem a programot, alakul.
csináltam próbavideót, de hiába, a beszédem nem hallani. mi lehet a probléma? egyszerű "make a recording" paranccsal kezdtem, kiválasztottam azt a területet, amit akarok rögzíteni és start...a képernyőt felvette, a hangot nem. mit rontottam el?
megismertem a programot, alakul.
csináltam próbavideót, de hiába, a beszédem nem hallani. mi lehet a probléma? egyszerű "make a recording" paranccsal kezdtem, kiválasztottam azt a területet, amit akarok rögzíteni és start...a képernyőt felvette, a hangot nem. mit rontottam el?
Most nincs fent nálam a progi, de úgy rémlik van egy microphone test rész a recording ablaknál. Érdemes lenne a hangkártya volume controls és a felvevő program audio recording beállításait próbálgatni, és a teszteléssel nézni van-e egyáltalán jel.
kellékek/szórakozás/hangrögzítő sem rögzíti sajnos a hangomat :(
siker, túl halk volt és nem volt bepipálva, köszi a segítséget.
sikerült rögzíteni egy 40 perces próbavideót a játékomról. azt szerettem volna, amit spiri, bemutatni a limiteket: csak FR-en, játszani NL20on, NL50-en és NL100on majd.
ez most NL20-on FR Titanon 6 asztalon történő játékot vette fel kb. 3/4 bi plusszal.
a probléma sajnos kettő:
1. hang hol van, hol nincs, szerintem rossz a mikrofonom, sajnálom.
2. 830 mega lett
mit csináljak? rakjam fel esetleg így és majd csináljak egy újat magasabb limiten?
sikerült rögzíteni egy 40 perces próbavideót a játékomról. azt szerettem volna, amit spiri, bemutatni a limiteket: csak FR-en, játszani NL20on, NL50-en és NL100on majd.
ez most NL20-on FR Titanon 6 asztalon történő játékot vette fel kb. 3/4 bi plusszal.
a probléma sajnos kettő:
1. hang hol van, hol nincs, szerintem rossz a mikrofonom, sajnálom.
2. 830 mega lett
mit csináljak? rakjam fel esetleg így és majd csináljak egy újat magasabb limiten?