nekem este már ment gond nélkül!
Őgy néz ki hétvégén mikor sokan vannak nem bírja a szoftver, én javasolnam h hosszabbítsák meg a telling time-ot mint a ps-en amikor 2 perc van, így gond nélkül vissza tudnánk ülni...
KÉRDÉS!
van depo bonus megint és jegyeket kapunk, érdemes befizetni, vagy csak freeroll jegyeket ad ahol tobb ezeres mezőny lesz?
Hali!
Tegnap fizettem be a SUPERXLBIG60 kóddal, és a 4 jegyen kívül adtak 15$ INSTA casht. Bár nem tudom, hogy Te kaptál-e róla e-mailt, mert a supportos erősködött Velem, hogy csak annak jár a bonus, aki kapott mailt. A freeroll ticketek meg pár ezer fős mezőnyre szólnak ...
Hali!
Tegnap fizettem be a SUPERXLBIG60 kóddal, és a 4 jegyen kívül adtak 15$ INSTA casht. Bár nem tudom, hogy Te kaptál-e róla e-mailt, mert a supportos erősködött Velem, hogy csak annak jár a bonus, aki kapott mailt. A freeroll ticketek meg pár ezer fős mezőnyre szólnak ...
Hey!
Másnál is vannak csatlakozási gondok a teremmel? Eddig be voltam loginelve, nevezni akartam, de nem tudok, eléggé vergődik a kliens.
Én nap közben játszom utóbbi időben, és nem volt gond.
Hey!
Másnál is vannak csatlakozási gondok a teremmel? Eddig be voltam loginelve, nevezni akartam, de nem tudok, eléggé vergődik a kliens.
sajna nekem msot is laggol :S
Ja megint össze fo**ta magát a szerver
Napközben nekem sem volt gond, de most nem kapcsolódik!