davidgeszt
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 27. 22:38

Mostanában fizetett ki valaki? Január elején próbáltam banki átutalással, 10 napig még csak el sem fogadták a kérést, ezért visszavontam. Január 19-én pedig Skrillre akartam kifizetni, és azóta se fogadták el a kérésemet... Elvileg 3 nap után el kéne hogy fogadják, illetve onnantól számítva 1-2 nap az átfutás. Ezt a GYIK-ban olvastam náluk. Mindenesetre írtam a supportnak.

Netrol
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 28. 7:20

Én multhét kedden utaltam ki most hétfőn délután érkezett meg, nem volt gond!

Szapy
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 28. 9:01

Sosem volt gondom kiutalással max. 4-5 munkanap alatt megjön.

davidgeszt
Válasz Szapy kommentjére
2015. jan. 28. 10:40

Sosem volt gondom kiutalással max. 4-5 munkanap alatt megjön.

Eddig nekem sem :)

ProAdel89
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 28. 12:30

majd vlki dobjon már infot, en legkosebb szombaton inditok egy kifizetest

nyikhmur
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 28. 13:27

hali,

Elég régen jártam 888-on, ha vki játszik nl100 FR jackpot asztalokon meg tudná mondani h változott-e vmit a mezőny?

Netrol
Válasz ProAdel89 kommentjére
2015. jan. 28. 15:43

majd vlki dobjon már infot, en legkosebb szombaton inditok egy kifizetest

Már írtam, hogy én multhét kedden utaltam ki a kávéfőző cselendzs nyereményét és most hétfőn délután jött meg!

Bumbanas
Válasz nyikhmur kommentjére
2015. jan. 28. 16:10

hali,

Elég régen jártam 888-on, ha vki játszik nl100 FR jackpot asztalokon meg tudná mondani h változott-e vmit a mezőny?

Jellemzően nem. Ugyanazok a regek tolják napról-napra változó számú és minőségű rekreációs játékosok ellen. Kicsit kevesebb a reg, ezért kevesebb az asztal is. Ha jó mezőnyt akarsz, akkor várd meg amíg a jackpot 50-55000 $ fölé megy! Olyankor feljönnek a gyönge 25-50-es regek is fél beülővel, mert azt hiszik, hogy majd lehúzzák a fisheket, pedig pont ők azok. :)

Pavert
Válasz Bumbanas kommentjére
2015. jan. 29. 13:51

SnG

Játszik itt SnG-t valaki innen az Akadémiáról? Kérdésem az lenne, hogy mennyire pörög a játék 5-10 dolláros téten? Este/éjjel hogy telnek az asztalok? Játékosállomány még mindig soft mind mondjuk pár éve volt?

nyikhmur
Válasz Bumbanas kommentjére
2015. jan. 30. 14:15

Jellemzően nem. Ugyanazok a regek tolják napról-napra változó számú és minőségű rekreációs játékosok ellen. Kicsit kevesebb a reg, ezért kevesebb az asztal is. Ha jó mezőnyt akarsz, akkor várd meg amíg a jackpot 50-55000 $ fölé megy! Olyankor feljönnek a gyönge 25-50-es regek is fél beülővel, mert azt hiszik, hogy majd lehúzzák a fisheket, pedig pont ők azok. :)

Nekem az az emlékem kb 5-6 évvel ezelőttről h minden asztalon van kb 3-4 50-80 Vpipes arc és énekelve mennek a bitófára, szal a gyenge regek annyira nem is számítanak, ez megvan még? :)

Élő ügyfélszolgálat