Olvasd el mi van alatta. "Fizessen be most, és minden alkalommal, amikor 100 bónuszpontot összegyűjt, 10 $ értékű bónuszt írunk jóvá 888poker egyenlegén!"
Csak próbálják úgy csomagolni, hogy elhiggyed, hogy azonnal pénzt kapsz, de amúgy $2000 rake-et kell termelni, hogy megkapd a $400 bónuszt.
az oké, de korábban szerintem csak $400 depo után ugyanannyi bónuszt kaptál, nem 2x annyit
Oké, egy haverom kérdezett rá, akkor nem olyan újra, mint régen volt, hogy kaptál insta pénzt.
Akkor ez egy sima 400as first depo, amit én is kaptam pár hónapja. Bár én úgy emlékszem, hogy nem kellett ennyi rake hozzá.
400 mellé kapsz 400at, a kérdés inkább az, mert ez érthető félre a honlap szerint, hogy a megkapott 400 az olyan bonusz amiből játszhatsz is vagy sima bonusz ami kipörög X rake teremelésével
A honlapon írtak szerint ez úgy érthető, hogy 400 amiből játszhatsz is de persze bonus, tehát ki nem veheted hanem "Fizessen be most, és minden alkalommal, amikor 100 bónuszpontot összegyűjt, 10 $ értékű bónuszt írunk jóvá 888poker egyenlegén!" így kapod meg és veheted ki később
Ja, nem változott semmi. Beraksz 400-at, nem kapsz azonnal semmit, csak 100 pontonként 10 dollárt. És biztos, hogy nem 800-at, mert van írva, hogy 100% bónusz.
Régebben össehasonlítottam, és $10 bónuszhoz 888-on kell $50-t rake-elni, Merge-en $75-t, Starson $30-t.
ha már bónusz, egy kérdés: reload bónuszokat itt nem dobálnak?
first depo-t már kipörgettem egy ideje, azóta is elég sokat játszom itt.
nem sértődnék meg érte, no...
Egy időben minden hónapban volt reload bónusz, de azt megszűntették, mostanában nem nagyon követem, hogy van e. A legbiztosabb megkérdezni a cashier chat-ben, ott mindig megmondják, hogy van e valami bónusz. Valamennyi angol tudás kell hozzá, mert gondolom magyarul nem chatel a support.
ha már bónusz, egy kérdés: reload bónuszokat itt nem dobálnak?
first depo-t már kipörgettem egy ideje, azóta is elég sokat játszom itt.
nem sértődnék meg érte, no...
komoly ajánlatok :)
nekem PA-s kapucnis kell amúgy is...
komoly ajánlatok :)
nekem PA-s kapucnis kell amúgy is...