Van itt kb. 16 éve accountom, szerettem volna itt játszani de újra kell igazolni a lakcímemet meg a személyazonosságom. Útlevelet elküldtem az még jó volt, utána egy sima és friss angol bankszámla kivonatot küldtem, indok nélkül visszadobták azt mondták küldjek valami mást inkább. De nekem csak ez van. Elküldtem a support javaslatára újra és az online bankszámla kivonatot, ezt meg azzal utasították el hogy a regisztrált címemmel nem egyezik. Igen mert kb 10 éve nem játszottam itt, azóta meg Londonba költöztem, de a szoftverben nem lehet a lakcímet megváltoztatni, gondoltam miután elküldöm a dokumentumot majd ők átírják. Ma kaptam egy új emailt, nem jó a passport se :D nem látszik a születés napom. Az egy scannelt dokumentum, kristálytiszta ezt küldtem el a GG-nek meg a PS-nek is. Nekik a bankszámla kivonatom is megfelelt. Mit csináljak hogy vissza kapjam az accountom? Küldjem el nekik a bevándorlási státuszomról az igazolást vagy mi?
Hát ez így nagyon trógerül hangzik, nem értem miért támadják így a jatékosokat. Azért remélem bejutok, 9 UK event lesz jövőre, szeretnék satozni azért.
Eggyütérezve szóltam hosszá fentebb a verifikációs örülethez a teremben,amin idén már 2 is átestem. De tüzetesen. Ezek a trógerek most hogy ezer dollár feletti kifizetést kértem újra elkezdtek szívózni. Most a bankártyámat kell fotózni nekik. Hihetetlenek.....az hogy befizetek nonstop meg elverem a pézem megy zökkenőmentesen,de kifizetésnél meg ******kodnak. Épp terveztem innen elhuzni mert azon filóztam ha netán bedurrantok több 10 ezer dollárt a casinóba talán ki se fizetnek. Lehet elkéne már takaritani ezt a site-ot az országból. Persze mig ez zajlik a számlám zárolva van.....
Nekem soha semmi bajom nem volt a kifizetésekkel. Skrillre kb 2nap alatt utalják ki, ez volt eddig a legnagyobb gondom velük :)
Nekem soha semmi bajom nem volt a kifizetésekkel. Skrillre kb 2nap alatt utalják ki, ez volt eddig a legnagyobb gondom velük :)
Részemről ennyi, feladtam hogy visszakapjam az accountom.
Részemről ennyi, feladtam hogy visszakapjam az accountom.
Mivel hogy konkrétan be se lehet jutni, megérne egy tájékoztatást hogy mi ez a vegzálás és mi az oka. Miért kell hónapokat szopni és miért nem elég a 888-nak az ami más teremnek igen. Vagy márciusban megkérdezem személyesen Lutonban hogy itt vagyok ember, ez a bankszámlakivonatom, ez a passport mi a bajotok?
Mivel hogy konkrétan be se lehet jutni, megérne egy tájékoztatást hogy mi ez a vegzálás és mi az oka. Miért kell hónapokat szopni és miért nem elég a 888-nak az ami más teremnek igen. Vagy márciusban megkérdezem személyesen Lutonban hogy itt vagyok ember, ez a bankszámlakivonatom, ez a passport mi a bajotok?
Az akadémia helyében az alábbi mondatot én azért erősen átfogalmaznám,itt, a pokerstrategyn és a 2+2 is van ilyen eset bőven!!! "Kifizetési problémák: 10 pont
Nincs tudomásunk semmilyen kifizetési problémáról vagy csúszásról a 888Poker eddigi története során."