Fu
Válasz ferkocse kommentjére
2013. febr. 1. 22:08

nem, 10 fősre ültem be(5,5), simára. és 4 fizet, végig úgy játszottam h 5-be klerüljek be is kerültem aztán jött a hidegzuhany. persze be is buktam mivel kevés zsetonom volt

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2013. febr. 1. 22:10

ez a don "fülön" volt? melyik limit?

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2013. febr. 1. 22:12

ja látom, 1.1$ sima don, ugye?

Fu
2013. febr. 1. 22:13

ez a don "fülön" volt? melyik limit?

5,5 és igen, don fülön, írtam is a supoortnak h ezt mégis h képzelik?:D végre az emebr azt hiszi h talált egy jó termet erre meg ilyen a pénzdíjazás? pár napja még nem iylen volt az tuti

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2013. febr. 1. 22:16

a kiírás is ellentmondásos. felül a lobbyban úgy szerepel, hogy 4 fő maradása esetén fizet.
a kifizetési struktúrában viszont az első 5 fó szerepel...

szerintem írj nekik, hogy kapják be, és kéred vissza a beülőidet!

nagyon elb@szták amúgy ezt a don részleget...

Fu
2013. febr. 1. 22:17

a kiírás is ellentmondásos. felül a lobbyban úgy szerepel, hogy 4 fő maradása esetén fizet.
a kifizetési struktúrában viszont az első 5 fó szerepel...

szerintem írj nekik, hogy kapják be, és kéred vissza a beülőidet!

nagyon elb@szták amúgy ezt a don részleget...

igen, írtam h kérem vissza a pénzem vagy kiutalom az összes zsét

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2013. febr. 1. 22:20

jaja, nem kell finomkodni :)
remélem visszautalják a beülőidet!

Fu
2013. febr. 1. 22:22

jaja, nem kell finomkodni :)
remélem visszautalják a beülőidet!

hát én is... de azért gondolkodhatnának, mert ez iszonyat megtévesztő, rakják át máshova, de ez így nem kóser

atisz
Válasz nbzmg kommentjére
2013. febr. 1. 22:57

Most látom ezt a don-os témát, nagyon érdekes. Eddig ugye úgy nézett ki, hogy 10-ből 6-ot kellett nyerni, hogy 1 beülő profit legyen. Ez az új rendszer teljesen megváltoztatja, így 10-ből 6 győzelemnél 4.5 beülő a profit. Szerintem jó játékosoknak ez óriási pluszt hozhat.

Fu
Válasz atisz kommentjére
2013. febr. 1. 23:30

Most látom ezt a don-os témát, nagyon érdekes. Eddig ugye úgy nézett ki, hogy 10-ből 6-ot kellett nyerni, hogy 1 beülő profit legyen. Ez az új rendszer teljesen megváltoztatja, így 10-ből 6 győzelemnél 4.5 beülő a profit. Szerintem jó játékosoknak ez óriási pluszt hozhat.

sztem ez már nem don akkor, jobban megéri már akkor sima sit and got játszani mert az meg 3-tól fizet

Élő ügyfélszolgálat