Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
KillBill100
Válasz nbzmg kommentjére
2013. febr. 27. 10:43

sajnos akkor sem érheti szó őket,mert ja 5napot irnak,de annyi idö alatt teljesitik is mindig.

Gaabeesz
Válasz nbzmg kommentjére
2013. febr. 27. 10:44

Nekem múltkor szenvedett nagyon sokat.
Még a kiutalást sem akarták elfogadni, 3napig folyamatosan ugrált fel az ablak, hogy visszavaonhatom, ha szeretném..
Aztán a 4. nap ezt elfogadták, és rá 3 napra érkezett meg a pénz.
Ebben volt hétvége is.

möster
Válasz KillBill100 kommentjére
2013. febr. 27. 10:53

sajnos akkor sem érheti szó őket,mert ja 5napot irnak,de annyi idö alatt teljesitik is mindig.

nyilván teljesítik nem azzal van a gond, de pl egy microgaiming terem pár óra alatt kifizet, és microgaiming sem egy óriási hálózat, még is tudja tudja ezt a színvonalat hozni....

bazsusz
Válasz tylerhungary kommentjére
2013. febr. 27. 20:49

chao,pt 3-at használok user...handhistory-ra azt írja h 0fájl,előtte bwin-en toltam,át van állítva 888poker.elvileg magától megtalálta csak valamiért nem oda teszi a handeket... próbáltam felvenni az ügyfélszolgálattal de még csak azt sem találtam a lobbyba.eléggé gáz tracker nélkül csapatni a blatott.

Kisvitéz
Válasz nbzmg kommentjére
2013. márc. 3. 7:22

Nem tudja véletlen valaki, hogy ebbe a terembe, ha nyerek egy beülőt a 215$os 100k garantált versenyükre és nincs kedvem reggelig pókerezni, akkor azzal játszhatok a szintén 215$os 50k garantált turbó versenyen? Vagy így nem lehet csereberélni a versenybeülőket?

misirulez
Válasz Kisvitéz kommentjére
2013. márc. 3. 9:29

Nem tudja véletlen valaki, hogy ebbe a terembe, ha nyerek egy beülőt a 215$os 100k garantált versenyükre és nincs kedvem reggelig pókerezni, akkor azzal játszhatok a szintén 215$os 50k garantált turbó versenyen? Vagy így nem lehet csereberélni a versenybeülőket?

szerintem így egyszerűbb
support@888.com

Tapasztalataim alapján eléggé rugalmasak.

TexasBela
Válasz misirulez kommentjére
2013. márc. 3. 20:59

Uraim írnátok arról, hogy milyen 888-on a játékos állomány sh nl20-50-en? köszi előre is

bazsusz
Válasz bazsusz kommentjére
2013. márc. 3. 21:09

ha nem megy a poker tracker 3 akkor az csak is az miatt lehet mert magyar kliens lett letöltve,amint angol klienssel próbáltam mindjárt másolta a hendeket illetve a hud is ment simán!

sakkos000
Válasz TexasBela kommentjére
2013. márc. 4. 19:58

Uraim írnátok arról, hogy milyen 888-on a játékos állomány sh nl20-50-en? köszi előre is

Én boldogan nézegettem a TableScan Turbot :D

BennyGothiv
Válasz sakkos000 kommentjére
2013. márc. 4. 20:00

Én boldogan nézegettem a TableScan Turbot :D

Tele van nittel! Nézem én is a scant és az első 10 találat csak a lapjai 60%-át játsza.Nem jó hely:D

Élő ügyfélszolgálat