sajnos akkor sem érheti szó őket,mert ja 5napot irnak,de annyi idö alatt teljesitik is mindig.
Nekem múltkor szenvedett nagyon sokat.
Még a kiutalást sem akarták elfogadni, 3napig folyamatosan ugrált fel az ablak, hogy visszavaonhatom, ha szeretném..
Aztán a 4. nap ezt elfogadták, és rá 3 napra érkezett meg a pénz.
Ebben volt hétvége is.
sajnos akkor sem érheti szó őket,mert ja 5napot irnak,de annyi idö alatt teljesitik is mindig.
chao,pt 3-at használok user...handhistory-ra azt írja h 0fájl,előtte bwin-en toltam,át van állítva 888poker.elvileg magától megtalálta csak valamiért nem oda teszi a handeket... próbáltam felvenni az ügyfélszolgálattal de még csak azt sem találtam a lobbyba.eléggé gáz tracker nélkül csapatni a blatott.
Nem tudja véletlen valaki, hogy ebbe a terembe, ha nyerek egy beülőt a 215$os 100k garantált versenyükre és nincs kedvem reggelig pókerezni, akkor azzal játszhatok a szintén 215$os 50k garantált turbó versenyen? Vagy így nem lehet csereberélni a versenybeülőket?
Nem tudja véletlen valaki, hogy ebbe a terembe, ha nyerek egy beülőt a 215$os 100k garantált versenyükre és nincs kedvem reggelig pókerezni, akkor azzal játszhatok a szintén 215$os 50k garantált turbó versenyen? Vagy így nem lehet csereberélni a versenybeülőket?
Uraim írnátok arról, hogy milyen 888-on a játékos állomány sh nl20-50-en? köszi előre is
ha nem megy a poker tracker 3 akkor az csak is az miatt lehet mert magyar kliens lett letöltve,amint angol klienssel próbáltam mindjárt másolta a hendeket illetve a hud is ment simán!
Uraim írnátok arról, hogy milyen 888-on a játékos állomány sh nl20-50-en? köszi előre is
Én boldogan nézegettem a TableScan Turbot :D