Riddler1988
Válasz möster kommentjére
2013. máj. 20. 20:40

mert itt egész fincsi halászlé rotyog:rolleyes::rolleyes:

Hát igen, arról hallottam. Képes ellensúlyozni azért sok mindent. :)

asdator
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. máj. 20. 20:41

Hát igen, arról hallottam. Képes ellensúlyozni azért sok mindent. :)

Riddler, hány pont kell még a kiválasztott termékhez?

KillBill100
Válasz nbzmg kommentjére
2013. máj. 26. 13:35

sziasztok,
netellerem euros, 888poker$ (a be és kifizeteseket mindig euroba kérem) nagyon sok az atvaltasi dij ide-oda,sokat levon mind be és mind kifizeteskor. mit lehet csinalni esetleg átállitatni pénznemet,hogy ne legyen ennyi plussz kltsg mindig?
köszi

gyrv84
Válasz KillBill100 kommentjére
2013. máj. 26. 13:59

sziasztok,
netellerem euros, 888poker$ (a be és kifizeteseket mindig euroba kérem) nagyon sok az atvaltasi dij ide-oda,sokat levon mind be és mind kifizeteskor. mit lehet csinalni esetleg átállitatni pénznemet,hogy ne legyen ennyi plussz kltsg mindig?
köszi

Írsz a supportnak hogy állítsák át a fő számládat is dollárossá és akkor nem lesz ilyen veszteség.

apuka77
2013. máj. 26. 14:00

sziasztok,
köszi

Kill elsőnek írj a supportnak ez ügybe, néha nem értem miért itt tesznek fel ilyen kérdéseket, hasonló dolgokara a 888 suppja tudja a megoldást és nem az itteni olvasok.

Maxxxika
2013. máj. 26. 14:01

sziasztok,
köszi

Csinálj egy dolláros Skrillt, lépj be a 888 live chat-be, és kérd hogy állítsák át a főszámlát $-ra.

KillBill100
Válasz nbzmg kommentjére
2013. máj. 26. 14:05

$számla nem játszik,mindenképpen euro.
ha jol veszem ki szavaidbol,igy is érdemes irni nekik,hogy,hogy a főszámla $os legyen,mert én ugy gondolom,hogy euro a föszámla,duplán váltanak. ha meg átállitatom "csak" egyszer fognak.

Maxxxika
Válasz nbzmg kommentjére
2013. máj. 26. 14:12

Ha nem csinálsz egy dolláros számlát, akkor mindenképp lesz egy váltás.
Már van EUR-os MB-d, vagy miért nem csinálsz?

KillBill100
Válasz nbzmg kommentjére
2013. máj. 26. 14:28

oksi,nagyon köszi,jol értelmeztem és akkor meguszhatom egy váltással mert igy kurv@ gáz.
mb accountom zárolva van.
ezért csak neteller jatszik ami euros.

tomi996
Válasz nbzmg kommentjére
2013. jún. 2. 22:54

Holdem manager 1 működik már?

Élő ügyfélszolgálat