Gaabeesz
Válasz nbzmg kommentjére
2013. okt. 30. 10:48

rettenetesen kevesen játszanak :S

misirulez
Válasz mattack kommentjére
2013. okt. 30. 11:54

Én indultam tegnap egy snap törnin is, mini itm lettem, kevesebbet fizetett mint a buyin..., szóval elég lol, mindenesetre vicces játékforma, de ennyi elég is volt belőle :D

Én is indultam asszem még az elsőn ahol 1$ buyin mellett olt 65 induó és garantált 400$ vagy valami ilyesmi a lényeg, hogy 5-6x overlayed volt :D

3 handig tartott... :D

mattack
Válasz misirulez kommentjére
2013. okt. 30. 13:07

Én is indultam asszem még az elsőn ahol 1$ buyin mellett olt 65 induó és garantált 400$ vagy valami ilyesmi a lényeg, hogy 5-6x overlayed volt :D

3 handig tartott... :D

én is csak azért indultam, mert rohadt nagy overlayre számítottam, csak a balfarok 888 jó mélyre elrejtette a lobbiban, hogy márpedig 90 perces late reg van, aztán végül csak összejött a garantált 400 dodó, kicsit több is lett, kár, h még a beülő árát sem érte az itm-em...

calavera
Válasz mattack kommentjére
2013. nov. 16. 16:20

Ha egy paypalról rakok fel pénzt a 888-ra akkor csak arra a paypalra tudok kifizetni? Az is jó, ha egyenesen egy bankkártyára, csak ugyanarra a paypalra nem szeretnék. kösz a segítséget

Szücsi
Válasz calavera kommentjére
2013. nov. 17. 10:13

nem sok termet láttam,ahova paypallel be lehet fizetni,de próba cseresznye

odin
Válasz calavera kommentjére
2013. nov. 17. 12:25

Amennyire tudom elfogadják.....
Viszont ez a paypalról fizetsz be, viszont a kifizetést ,már bankszámlára akarod, hááát nem tudom.
Azért sok remény ne fűzz hozzá.

calavera
Válasz nbzmg kommentjére
2013. nov. 18. 17:16

ok, köszi

SötétEgér
Válasz nbzmg kommentjére
2013. nov. 20. 16:01

A Vip szinteknek hogy van az érvényességi idejük?
Például, ha én most hónap végéig elérem a gold-ot az jövő hónapban érvényes marad?
Az éves szintek-nél ugyanez. Úgy számolom, hogy a 30000$ rake-t 10 hónap alatt érem el az én tempómmal.
Ha azt elérem jövő évben, akkor csak a maradék 2 hónapra érvényes a 27% cashback, vagy az azt követő évre is?

Bumbanas
Válasz SötétEgér kommentjére
2013. nov. 20. 16:08

A Vip szinteknek hogy van az érvényességi idejük?
Például, ha én most hónap végéig elérem a gold-ot az jövő hónapban érvényes marad?
Az éves szintek-nél ugyanez. Úgy számolom, hogy a 30000$ rake-t 10 hónap alatt érem el az én tempómmal.
Ha azt elérem jövő évben, akkor csak a maradék 2 hónapra érvényes a 27% cashback, vagy az azt követő évre is?

A havi biztosan úgy működik, hogy amit elérsz az a következő hónapra is érvényes. Az évesről nincs tapasztalatom, de tekintve, hogy milyen szép pontmennyiséget kell gyűjteni hozzá feltételezem, hogy következő évre végig megkapod. Ha biztosat akarsz tudni lépj be a cashier-be és chat-eld le valamelyik csajjal.

misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2013. nov. 20. 17:01

Én tavaly elértem az éves VIP-et de idén csak kb a 30%-át teljesítettem és nem vették el.

Élő ügyfélszolgálat