rettenetesen kevesen játszanak :S
Én indultam tegnap egy snap törnin is, mini itm lettem, kevesebbet fizetett mint a buyin..., szóval elég lol, mindenesetre vicces játékforma, de ennyi elég is volt belőle :D
Én is indultam asszem még az elsőn ahol 1$ buyin mellett olt 65 induó és garantált 400$ vagy valami ilyesmi a lényeg, hogy 5-6x overlayed volt :D
3 handig tartott... :D
Ha egy paypalról rakok fel pénzt a 888-ra akkor csak arra a paypalra tudok kifizetni? Az is jó, ha egyenesen egy bankkártyára, csak ugyanarra a paypalra nem szeretnék. kösz a segítséget
nem sok termet láttam,ahova paypallel be lehet fizetni,de próba cseresznye
Amennyire tudom elfogadják.....
Viszont ez a paypalról fizetsz be, viszont a kifizetést ,már bankszámlára akarod, hááát nem tudom.
Azért sok remény ne fűzz hozzá.
ok, köszi
A Vip szinteknek hogy van az érvényességi idejük?
Például, ha én most hónap végéig elérem a gold-ot az jövő hónapban érvényes marad?
Az éves szintek-nél ugyanez. Úgy számolom, hogy a 30000$ rake-t 10 hónap alatt érem el az én tempómmal.
Ha azt elérem jövő évben, akkor csak a maradék 2 hónapra érvényes a 27% cashback, vagy az azt követő évre is?
A Vip szinteknek hogy van az érvényességi idejük?
Például, ha én most hónap végéig elérem a gold-ot az jövő hónapban érvényes marad?
Az éves szintek-nél ugyanez. Úgy számolom, hogy a 30000$ rake-t 10 hónap alatt érem el az én tempómmal.
Ha azt elérem jövő évben, akkor csak a maradék 2 hónapra érvényes a 27% cashback, vagy az azt követő évre is?
Én tavaly elértem az éves VIP-et de idén csak kb a 30%-át teljesítettem és nem vették el.