lourker
Válasz Admin kommentjére
2023. aug. 11. 19:57

Helló!

Ha jól értelmezem bet365-ön a leírás alapján nincs díja az allin cashout-nak így a játékosokra nézve van bármi hátulütője kikérni ? Mert, vannak olyan szituk amikor, ha tényleg semmi díja nincs +ev kikérni.

Azt se értem így miért éri meg a teremnek nyújtani a szolgáltatást(ha nincs rajta haszna), mert ez nem is egy olyan dolog ami játékoscsalogató lenne.

Zsoolti07
Válasz lourker kommentjére
2023. aug. 27. 19:24

Helló!

Ha jól értelmezem bet365-ön a leírás alapján nincs díja az allin cashout-nak így a játékosokra nézve van bármi hátulütője kikérni ? Mert, vannak olyan szituk amikor, ha tényleg semmi díja nincs +ev kikérni.

Azt se értem így miért éri meg a teremnek nyújtani a szolgáltatást(ha nincs rajta haszna), mert ez nem is egy olyan dolog ami játékoscsalogató lenne.

Hello!
Én minden esetben kikérem, mentálisan számomra mindenképpen +EV-s. Bízom benne, hogy tényleg nincs díja.
Viszont a HM3 nem trackeli ezeket a hand-eket, de én még így is inkább ezt választom.

Tud valaki olyan tracker-ről amelyik trackeli a Cash Out-ot is?

lourker
Válasz Admin kommentjére
2023. okt. 4. 12:25

Sziasztok!

Nektek az aktuális alternatív linkről letöltött(maga a website gond nélkül megy loginelni is tudok) desktop kliens-ben be tudtok jelentkezni?
Mert nekem úgy néz ki mintha a loginpage a már tiltott linket próbálna megnyitni ezért nem tudok loginolni. Kiváncsi vagyok mindenkinél ez van vagy érdemes sz*rakodnom újratelepítéssel.

Köszi

banoster
2023. okt. 4. 12:27

Sziasztok!

Nektek az aktuális alternatív linkről letöltött(maga a website gond nélkül megy loginelni is tudok) desktop kliens-ben be tudtok jelentkezni?
Mert nekem úgy néz ki mintha a loginpage a már tiltott linket próbálna megnyitni ezért nem tudok loginolni. Kiváncsi vagyok mindenkinél ez van vagy érdemes sz*rakodnom újratelepítéssel.

Köszi

Hali! Én sem tudok

Shaoang
Válasz banoster kommentjére
2023. okt. 4. 16:34

Hali! Én sem tudok

Nekem újra megy (új reinstall).

joskapityu
2023. okt. 4. 23:11

Hi, én sem tudok belépni. Vodafonos és Telekomos hálózatból is próbáltam, de nem adja, ment reinstall, de nem ok.

Viszont összekukáztam régi cuccocokból egy asztali gépet, telepítettem rá a klienst, adta és betudtam lépni. Majd toltam egy restartot a gépre, és 5 perc után már nem adta, csak megint a üres loginpage volt.

Írtam már a supportnak, IP címet kérték el, de semmi érdemi válasz.

lourker
Válasz joskapityu kommentjére
2023. okt. 5. 11:01

Hi, én sem tudok belépni. Vodafonos és Telekomos hálózatból is próbáltam, de nem adja, ment reinstall, de nem ok.

Viszont összekukáztam régi cuccocokból egy asztali gépet, telepítettem rá a klienst, adta és betudtam lépni. Majd toltam egy restartot a gépre, és 5 perc után már nem adta, csak megint a üres loginpage volt.

Írtam már a supportnak, IP címet kérték el, de semmi érdemi válasz.

Szia!

Nálam az van, hogy friss installnál elsőre belép, de ha újraindítom a klienst jön az üres login page. Ha ezután uninstallálod és újratelepíted egyszer megint be tudsz lépni. Remélem megint megunják majd a "szervek"(és nem a pókertermeknek lesz elege elöbb) az új címek tiltását, mert így jó nagy szenvedés.

Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2023. okt. 5. 13:34

Ha ezután uninstallálod és újratelepíted egyszer megint be tudsz lépni.
Nálam reinstall is elég.
Bonus shop és egyéb "fülek" amúgy webes felületen elérhetőek? Vagy mobil appaban?

lourker
Válasz Admin kommentjére
2023. okt. 10. 10:32

Sziasztok!

Valaki esetleg meg tudja osztani a most aktuális, hivatalos működő címet?(google furcsamódon többet is kiad és nem akarok valami fals oldalon bejelentkezni:P)

köszi!

Dzsííí
2023. okt. 10. 14:37

Szia!

Nálam az van, hogy friss installnál elsőre belép, de ha újraindítom a klienst jön az üres login page. Ha ezután uninstallálod és újratelepíted egyszer megint be tudsz lépni. Remélem megint megunják majd a "szervek"(és nem a pókertermeknek lesz elege elöbb) az új címek tiltását, mert így jó nagy szenvedés.

Ezt általába az oldja meg ha magyar nyelvet választasz a játékba mielőtt bezárod...

Élő ügyfélszolgálat