van aki játszik itt? érdemes ide regisztrálnom? régebben játszottam az Everesten de mióta megszűnt nem játszok Ipoker teremben
hát ha sok türelmed van akkor érdemes itt játszani, nekem először nem állították be a bónuszt, aztán azt sikerült megoldani, utána szerettem volna kiutalni a nyereményem, na az már csak kb. 5 e-mail és 4 chat beszélgetés után sikerült.
ez igen! biztató ajánlás... azért lehet megpróbálom
[QUOTE=BaDBeaTDonKY;705696]ez igen! biztató ajánlás... azért lehet megpróbálom[/QUOT
a visszatérítések elég jók, szóval érdemes játszani rajta, csak türelem kell hozzá:-)
nekem a gyenge mezőny tetszik eddig játszottam ma pár heads upot.. kipróbáltam és sok a fish!
Örülök neki barátom hogy tetszik!
cashout-ot kezdeményeztem, kb fele annyit rake-eltem nekik előtte, de visszadobták, mondván, nem forgattam meg elegszer a lovet. Ez komoly? Van vmi ilyesmi szabaly? vagy csak a cashout-os kollega agyhalott?
nekem is volt ilyen! 100%ban meg kell forgatni!
Helló!
Áprilisban lesz Betclic-es race?
cashout-ot kezdeményeztem, kb fele annyit rake-eltem nekik előtte, de visszadobták, mondván, nem forgattam meg elegszer a lovet. Ez komoly? Van vmi ilyesmi szabaly? vagy csak a cashout-os kollega agyhalott?