BaDBeaTDonKY
Válasz Marlboro kommentjére
2017. márc. 9. 15:50

van aki játszik itt? érdemes ide regisztrálnom? régebben játszottam az Everesten de mióta megszűnt nem játszok Ipoker teremben

EUBANK
2017. márc. 9. 19:07

hát ha sok türelmed van akkor érdemes itt játszani, nekem először nem állították be a bónuszt, aztán azt sikerült megoldani, utána szerettem volna kiutalni a nyereményem, na az már csak kb. 5 e-mail és 4 chat beszélgetés után sikerült.

BaDBeaTDonKY
2017. márc. 9. 21:18

ez igen! biztató ajánlás... azért lehet megpróbálom

EUBANK
Válasz BaDBeaTDonKY kommentjére
2017. márc. 9. 21:56

[QUOTE=BaDBeaTDonKY;705696]ez igen! biztató ajánlás... azért lehet megpróbálom[/QUOT

a visszatérítések elég jók, szóval érdemes játszani rajta, csak türelem kell hozzá:-)

BaDBeaTDonKY
2017. márc. 10. 21:55

nekem a gyenge mezőny tetszik eddig játszottam ma pár heads upot.. kipróbáltam és sok a fish!

WINAMAXDONK
2017. márc. 11. 1:21

Örülök neki barátom hogy tetszik!

peraspera
2017. márc. 28. 20:34

cashout-ot kezdeményeztem, kb fele annyit rake-eltem nekik előtte, de visszadobták, mondván, nem forgattam meg elegszer a lovet. Ez komoly? Van vmi ilyesmi szabaly? vagy csak a cashout-os kollega agyhalott?

BaDBeaTDonKY
2017. márc. 28. 23:43

nekem is volt ilyen! 100%ban meg kell forgatni!

lourker
2017. márc. 29. 14:39

Helló!

Áprilisban lesz Betclic-es race?

peraspera
Válasz peraspera kommentjére
2017. márc. 29. 14:49

cashout-ot kezdeményeztem, kb fele annyit rake-eltem nekik előtte, de visszadobták, mondván, nem forgattam meg elegszer a lovet. Ez komoly? Van vmi ilyesmi szabaly? vagy csak a cashout-os kollega agyhalott?

hatha masokat is erdekel a hivatalos valasz:

"Szeretném tájékoztatni, hogy a befizetés összegének megfelelő jutalákot szükséges kitermelnie kifizetés előtt.
A kifizetés összege nem befolyásolja ezt a mennyiséget, azaz egy nagyobb nyeremény esetében nem szükséges ennek az összegét jutalákként kitermelni."

mar csak az a kerdes merul fel, hogy ha

depozok x-et, elbukom,
aztan depozok y-t, s abbol csinalok z profitot, s ha a z-t ki akarom kesselni, akkor
eleg csak y-t rakelni vagy x+y-t kell?

Élő ügyfélszolgálat