Póker Fórum Archívum > Online póker termek > BetKings Poker (GGNetwork)

Admin
Válasz Admin kommentjére
2021. márc. 10. 18:07

Betkings játékosok figyelem!

A Betkings februári exkluzív Akadémiás chase nyeremények jóváírásra kerültek a számlátokra a tegnapi nap folyamán.

Aki külön nem kérte, annak a nyereményét a Betkings számlán írtuk jóvá, akik más csatornát kértek (Skrill, paypal, btc) azoknak a nyereményét a kért csatornán írtuk jóvá.

Itt tudod jelezni, ha nem a Betkings számládra kérnéd a következő havi chase kifizetésedet >>

C$11.000-os Rake Race csak akadémiásoknak - Részletek itt >>[/URL]
BetKings Poker fish buffet: akár 60% visszatérítés
Első befizetési bónusz
$30,000-os Shared Affiliate race (jellemzően cca. 1-3%) - Rake race>>>

Betkings Poker terembemutató és regisztráció >>

szvazur
Válasz Admin kommentjére
2021. júl. 18. 18:46

sziasztok
ma le akartam szedni a BetKings termet az oldalról, de helyette a GGPoker-t szedi le. (A GGPoker-re, illetve a Natural8-ra is regisztráltam már annó) most a Betre akartam...de nem akarja engedi. valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma?

Admin
Válasz szvazur kommentjére
2021. júl. 19. 8:59

sziasztok
ma le akartam szedni a BetKings termet az oldalról, de helyette a GGPoker-t szedi le. (A GGPoker-re, illetve a Natural8-ra is regisztráltam már annó) most a Betre akartam...de nem akarja engedi. valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma?

Szia.

A GGPoker és a BetKings egy platformnak tekinthető a hálózaton belül, ezért ha már van GGPokeres regisztrációd a BetKings-en már nem tudsz számlát nyitni ugyanazokkal az adatokkal.

A Natural8 viszont önálló skin ezért ott lehet regisztrációd a GGPokeres számlád mellett.

szvazur
Válasz Admin kommentjére
2021. júl. 20. 0:55

Szia.

A GGPoker és a BetKings egy platformnak tekinthető a hálózaton belül, ezért ha már van GGPokeres regisztrációd a BetKings-en már nem tudsz számlát nyitni ugyanazokkal az adatokkal.

A Natural8 viszont önálló skin ezért ott lehet regisztrációd a GGPokeres számlád mellett.

szia
köszönöm szépen a választ

Admin
Válasz szvazur kommentjére
2022. márc. 31. 10:52

Sziasztok!

A BetKingsen (a GGHálózat egészében) hétfő délelőtt egy tervezett karbantartás várható, így ez idő alatt a termek nem lesznek elérhetők. Megértéseteket a terem nevében is köszönjük!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2022. máj. 2. 15:47

Sziasztok!

A GGHálózatban holnap ismét egy tervezett karbantartás várható, így magyar idő szerint 7 és 8 óra között a hálózat termei nem lesznek elérhetők.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2022. máj. 25. 10:34

A GGHálózatban pénteken (05.27.) reggel 8 órától 11-ig tervezett karbantartás várható, így ez idő alatt a hálózat termei nem lesznek elérhetők.

kaszino74
Válasz Admin kommentjére
2022. jún. 10. 23:35

Ki lehet kapcsolni véglegesen az EV cashoutot meg a running more times lehetőségeket? Számomra nagyon zavaróak.

Élő ügyfélszolgálat