válaszoltak, de egyenlőre még csak egy korábbi mail-emre, amit azelőtt küldtem hogy befizettem volna. ebben azt irják hogy a bónusz kód nem létezik. irok az akadémiának is, mert itt úgy látszik senki sem olvassa...
Sziasztok,
az a kérdésem volna, hogy a rake-race nyereményt és a rakeback-et kell e külön kérni valahol, vagy egyszercsak majd megjelenik a számlán? Kb mennyi idő lehet ez? Valakinek van tapasztalata?
És itt is BÚÉK mindenkinek!
sziasztok,
az erdekelne h a first depo bonus hany % rakeback nek felel meg
?
sziasztok,
az erdekelne h a first depo bonus hany % rakeback nek felel meg
?
Sziasztok,
az a kérdésem volna, hogy a rake-race nyereményt és a rakeback-et kell e külön kérni valahol, vagy egyszercsak majd megjelenik a számlán? Kb mennyi idő lehet ez? Valakinek van tapasztalata?
Sziasztok,
Az attól függ, mennyit költesz rá a játék során. :)
bónusz
megoldódott a bónusz probléma. írtam az akadémiának és pár órán belül már aktiválva is lett a bónusz :)
dzoli: ha 8x-os bónuszod van (pl 1000$-os bónuszért 8000 pontot kell gyűjteni), akkor 62,5% rb-nek felel meg maga a fd bónusz.
Ha 10x-es bónuszod van (pl. 1000$ bónuszért 10.000 pont kell), akkor ez 50% rb-nek felel meg.
dzoli: ha 8x-os bónuszod van (pl 1000$-os bónuszért 8000 pontot kell gyűjteni), akkor 62,5% rb-nek felel meg maga a fd bónusz.
Ha 10x-es bónuszod van (pl. 1000$ bónuszért 10.000 pont kell), akkor ez 50% rb-nek felel meg.