Basszus ez szívás mert ez elég kemény NL30-on!Én nem gondoltam ,h bebukom ha nincs meg.:S
Ha erre hamarabb felfigyelek akkor nem $1K-t tolok át bónusz kódnál hanem csak vagy $600-at!:(
Így nem tudom van e értelme.
Én is nl20-on kezdtem el a 650 bonus pörgetést, de lazsáltam és semmit nem haladt, 5.50-11-es DON-ra áttértem a fix rake miatt és az utolsó napra sikerült kipörgetni...Meg is utáltam a DON-t napi 100-at kellett letolni 2héten keresztül...
Sárcok! Merre tudom a pontjaimat beváltani cashbackre? Fontos lenne HELP ME please, sehol nem talalom
Sárcok! Merre tudom a pontjaimat beváltani cashbackre? Fontos lenne HELP ME please, sehol nem talalom
köszi a segítséget, de nem találtam meg, huhh pontosan merre kell keresnem? bocsi ha fish vagyok, de tényleg nem találom, pedig kerestem
köszi a segítséget, de nem találtam meg, huhh pontosan merre kell keresnem? bocsi ha fish vagyok, de tényleg nem találom, pedig kerestem
Woow, köszi! :) Megtaláltam, ezer hála!
A kozponti rake állását hol tudom megnezni a poker pont versenyek alatt nem találom csak az akademiasokat
Woow, köszi! :) Megtaláltam, ezer hála!
A kozponti rake állását hol tudom megnezni a poker pont versenyek alatt nem találom csak az akademiasokat
kb mennyit kell rakelni h felkerüljek top 150be? hogy szamitja a rake race pontokat? előre is ty
Ha a határidő letelt és még van fennmaradó rész akkor az egész elveszett...