[QUOTE=Admin;62800]A terem az Ongame hálózat szabályai, illetve "gyakorlata" szerint adható legjobb bónuszokat és egyéb juttatásokat kínálja az Akadémiás játékosoknak. Ezek egy részét nem lehet kiírni az internetre, de a $1000 (8pp) first deposit bónusz végével új lehetőségek is "nyílnak". Természetesen ezek részleteiről a terem support-jával kell felvenni a kapcsolatot. Illetve adunk majd mi is egy privát elérhetőséget, aki az akadémiás játékosokért felel a teremnél.
Terem- és regisztrációs útmutató hamarosan.[/QUOTE
85%nál járok az fd-bónusz kijátszásában és akartam kérni újabb bónuszt a supporttol, de lelocsolt. valaki meg tudná adni az akadémiás support elérhetségét? kösz
befizettem a betsson-ra ,de elnéztem hogy a póker számlára való átutaláskor kell használni a BE1000ret.regisztrációkor használtam a kódot.a support mondta hogy próbál segíteni de kérdezzem meg itt is hogy mit tehetek.tud valaki segíteni?egy keveset már játszottam utána vettem észre hogy nem megy a bónusz. a nickem: dodiegyfish
lehet kikéne venni a pénzt ,és befizetni egy olyan oldalról ahol legalább elolvassák amit írok.
lehet kikéne venni a pénzt ,és befizetni egy olyan oldalról ahol legalább elolvassák amit írok.
kössz a segítséget.
Kellemes ünnepeket neked is!
Ne haragudj, hogy így a karácsony előtti stresszben nem tudtunk 3 órán belül válaszolni. :rolleyes:
Más is megejtette már ezt a hibát, azt is orvosoltuk. Az ünnepek miatt ez csak 3-4 nap mulva kerülhet elintézésre, mivel a support is karácsonyt ünnepel.
Nyugodtam játsz tovább, jó eséllyel az is jóváírásra kerül amit addig játszol.
Ha utolértük a supportot és megoldották a problémát jelentkezünk nálad privát üzenetben.
Kellemes ünnepeket kívánunk!
nem akarom offolni a topikot, de nemigen találsz még egy ilyen oldalt barátom...
szóval relax
Hali
Gondolkozom a befizetésen, haEST55$320 Estoril csomag +$255 cash 8PP - 1$60 nap4335 PP ha ezt teljesítem akkor jön 255$ és 320$csomag az mit takar?
vagy csináljam a BE1000 kóddal?
köszi