RoqueSantaCruz
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 14. 13:24

[QUOTE=Admin;62800]A terem az Ongame hálózat szabályai, illetve "gyakorlata" szerint adható legjobb bónuszokat és egyéb juttatásokat kínálja az Akadémiás játékosoknak. Ezek egy részét nem lehet kiírni az internetre, de a $1000 (8pp) first deposit bónusz végével új lehetőségek is "nyílnak". Természetesen ezek részleteiről a terem support-jával kell felvenni a kapcsolatot. Illetve adunk majd mi is egy privát elérhetőséget, aki az akadémiás játékosokért felel a teremnél.

Terem- és regisztrációs útmutató hamarosan.[/QUOTE

85%nál járok az fd-bónusz kijátszásában és akartam kérni újabb bónuszt a supporttol, de lelocsolt. valaki meg tudná adni az akadémiás support elérhetségét? kösz

sakkos00
Válasz RoqueSantaCruz kommentjére
2008. dec. 23. 17:27

befizettem a betsson-ra ,de elnéztem hogy a póker számlára való átutaláskor kell használni a BE1000ret.regisztrációkor használtam a kódot.a support mondta hogy próbál segíteni de kérdezzem meg itt is hogy mit tehetek.tud valaki segíteni?egy keveset már játszottam utána vettem észre hogy nem megy a bónusz. a nickem: dodiegyfish

sakkos00
Válasz sakkos00 kommentjére
2008. dec. 23. 20:09

lehet kikéne venni a pénzt ,és befizetni egy olyan oldalról ahol legalább elolvassák amit írok.

bojanika
2008. dec. 23. 20:16

lehet kikéne venni a pénzt ,és befizetni egy olyan oldalról ahol legalább elolvassák amit írok.

Kis türelmet, hamarosan jelentkezik privátban vmelyik admin. Kellemes Ünnepeket.

sakkos00
Válasz bojanika kommentjére
2008. dec. 23. 20:24

kössz a segítséget.

Kellemes ünnepeket neked is!

Admin
2008. dec. 23. 20:32

Ne haragudj, hogy így a karácsony előtti stresszben nem tudtunk 3 órán belül válaszolni. :rolleyes:

Más is megejtette már ezt a hibát, azt is orvosoltuk. Az ünnepek miatt ez csak 3-4 nap mulva kerülhet elintézésre, mivel a support is karácsonyt ünnepel.

Nyugodtam játsz tovább, jó eséllyel az is jóváírásra kerül amit addig játszol.

Ha utolértük a supportot és megoldották a problémát jelentkezünk nálad privát üzenetben.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

fejes1988
2008. dec. 23. 20:55

nem akarom offolni a topikot, de nemigen találsz még egy ilyen oldalt barátom...
szóval relax

sakkos00
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. dec. 23. 22:14

nem akarom offolni a topikot, de nemigen találsz még egy ilyen oldalt barátom...
szóval relax

Magyar nyelvű oldalt egy ideig biztos nem találok jobbat. De van elég sok külföldi oldal ,meg rengeteg fű alatt lévő privát deal. A onegamre viszont most úgy tudom 8pp/dollár a legjobb ,és van elég terem.

Az adminoknak meg köszönöm a segítséget! Kicsit tényleg ideges voltam sok a probléma ,de ezúton is elnézést kérek.

Littlemage
2008. dec. 29. 21:54
lion
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 30. 13:08

Hali

Gondolkozom a befizetésen, haEST55$320 Estoril csomag +$255 cash 8PP - 1$60 nap4335 PP ha ezt teljesítem akkor jön 255$ és 320$csomag az mit takar?
vagy csináljam a BE1000 kóddal?
köszi

Élő ügyfélszolgálat