Cake poker
Vki nem tudja hogy lehet ebbe a terembe befizetni mert én próbáltam a buy chips-nél de nem sikerült
Mivel fizetnél be? Mert valóban úgy kell. Cashier->Buy chips és ott kiválasztod, hogy mivel szeretnél (szerintem érdemes Moneybookerssel). Sikerül?
Egyébként a Cake Pokernek már van saját fóruma, kár volt újat kezdened.
Hello!
Van egy kis problémám a klienssel (Red Starral, de a Cake is ugyanaz gondolom) és a support azt ajánlotta, hogy lépjek ki a kliensből és jelentkezzek be újból. A gond csak az, hogy én az első bejelentkezéskor auto loginra állítottam és így nem nyílik meg az az ablak ahová be lehetne írni újból a nickemet és a jelszavam. Ha meg már beléptem a kliensben, akkor nincs olyan gomb - vagy csak béna vagyok - , hogy Log Out.
Hogyan lehet kijelentkezni?
A problémám egyébként az, hogy meg akarom változtatni kifizetési e-mail címemet (mert amúgy nem engedi Moneybookersre kifizetni, ha a moneybookerses és a Red Star pokeres e-mail címem nem egyezik meg), de mindig hibaüzenet jelenik meg.
Ugyanazzal az e-mail címmel regeltél? Én próbáltam, de nem engedte a másik terem.
Az e-mail címet a My Account menüben lehet módosítani.
Ne használj auto logint!
Reinstall sem segít?
Namost akkor két cake poker topic van?:rolleyes:
Ugyanazzal az e-mail címmel regeltél? Én próbáltam, de nem engedte a másik terem.
Az e-mail címet a My Account menüben lehet módosítani.
Ne használj auto logint!
Reinstall sem segít?
Szerintem először változtasd meg a Cake -es e-mail címedet. Majd add meg ezt az e-mail címet (E2) a Red Star -on.
A zárolt számláról hogyan tudtál egyáltalán befizetni?
Egyébként pont ilyen problémák felmerülése miatt nem regeltem a Red Star -ra.
Szerintem először változtasd meg a Cake -es e-mail címedet. Majd add meg ezt az e-mail címet (E2) a Red Star -on.
A zárolt számláról hogyan tudtál egyáltalán befizetni?
Egyébként pont ilyen problémák felmerülése miatt nem regeltem a Red Star -ra.
Harmadik e-mail címmel próbáltad már?
Ha jól értem egyiket a MB -en nem tudod használni, a másikat pedig a teremben.
Éppen az a gondom, hogy a Red Staron nem tudom megváltoztatni az e-mail címemet, mert hibaüzenet jelenik meg.