Azt is nézd meg hány pont kell 1$ bónuszhoz?
Titan 120 pont = 1$, Chili 35-50 pont 1$ bónuszkód függvényében
MasterCard befizetés!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyan típusú MasterCardról fizetnék be a terembe, aminek egy X összegű limitált kerete van. Az lenne a kérdésem, hogy ha erről fizetek be, akkor utána csak erre tudom kikérni a nyereményt, ha arra kerül sor, vagy esetleg MB-re is vagy Nettellerre?
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyan típusú MasterCardról fizetnék be a terembe, aminek egy X összegű limitált kerete van. Az lenne a kérdésem, hogy ha erről fizetek be, akkor utána csak erre tudom kikérni a nyereményt, ha arra kerül sor, vagy esetleg MB-re is vagy Nettellerre?
Előre is köszönöm a segítséget.
Köszi buktar a gyors választ. Mindenképp minimum befizetést, szeretnék, hogy este harcba szálljak az akadémiás versenyen :)
Kedves rogan99,
A válasz pontosan az, melyet szigma válaszolt neked és ezt köszönjük is neki. Lehet, hogy a Chilin kevesebb pontot kapsz, de itt csak 40FPP/$ kell, sőt, ha az akadémiás kódot használod az első befizetésnél, akkor csak 35FPP/$, vagy a reload bónuszhoz (AKAREL200) 55FPP/$, 200%.
További szép napot!
Sziasztok!
Win7-et használok és se firefox-al, se explorer-el nem tudom letölteni az alkalmazást. Vírusírtóm ki van kapcsolva. Valami forrásfile-t nem talál. Tapasztalt már valaki ilyet?
Köszi!
Sziasztok!
Nekem két kérdésem lenne:
1 .Én nem találom ezt a méretezhető asztalok funkciót,pedig ma töltöttem le az akadémián keresztül.
2.Elvileg mindent a leírás szerint csináltam mégsem látom a bonusok között a first depositot.A usernevem ugyanez ,a nick nevemet is leírom ha szükség van rá.
Sziasztok!
Win7-et használok és se firefox-al, se explorer-el nem tudom letölteni az alkalmazást. Vírusírtóm ki van kapcsolva. Valami forrásfile-t nem talál. Tapasztalt már valaki ilyet?
Köszi!
Elküldtem. Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Sit'n'go kihívás
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olvastam most egy SnG kihívásos cikket és érdeklődnék, hogy ez most februárban is aktuális-e még a site-on? És ha igen akkor tudtok-e róla valami részletesebb tájékoztatást adni nekem.
Előre is köszi.