Szia bandee007!
Szerintem írj a Chili Poker ügyfélszolgálatának. Ők tudnak segíteni az ilyen technikai jellegű problémákban.
A teremnek van magyar supportja is:
support.hu@chilipoker.co.uk
Ha elfogyott a játékpénzed, akkor a my accountban tudsz még kéri. Van egy reset play money gomb, arra kattoljál.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!!
Sziasztok!
Szerintetek ha egy másik iPoker teremnél (Cardoza Games) épp a first depo bónuszt szedem ki, van-e lehetőség, hogy kivegyem a Chillirőr is és egyéb iPoker termektől?
Köszi!
Szerintetek ha egy másik iPoker teremnél (Cardoza Games) épp a first depo bónuszt szedem ki, van-e lehetőség, hogy kivegyem a Chillirőr is és egyéb iPoker termektől?
Köszi!
Nekem nagyon bejön ez a szoftver, vagyis az ellenfelek, meg a bónusz feltétele.:-)
.
Sziaszok, a bonuszt folyamatosan adagoljak, vagy csak egyben fizetik ki ha osszejott a 110%
Sziaszok, a bonuszt folyamatosan adagoljak, vagy csak egyben fizetik ki ha osszejott a 110%
Sziasztok!
Befizettem 600$ -t a bónusz miatt. A főszámlámról csak 200$-t engedett átutalni a póker számlámra. Megpróbáltam mégegyszer 200$-t, de nem engedte.
Ez normális? Napi limit van?
Üdv.
Robi
Befizettem 600$ -t a bónusz miatt. A főszámlámról csak 200$-t engedett átutalni a póker számlámra. Megpróbáltam mégegyszer 200$-t, de nem engedte.
Ez normális? Napi limit van?