Admin
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 12. 16:24

Nézegetem ezt a termet is, s lennének kérdéseim, amik nem teljesen világosak, vagy szeretnék megerősítést kérni bennük.

A legjobb, ha kiszeded a $600 bónuszt, és utána írsz emailt a supportnak a további bónuszajánlatokról és annak részleteiről. Nincs egységes szabály, egyedi megállapodások vannak.

pindrokk
2008. jún. 13. 13:48

3. Milyen gyakran lehet szintet lépni? amint elérem a szükséges pontszámot, vagy van valami megkötés, hogy teszem azt, havonta egyszer lehet??

köszi.

Egyszerre léphetsz több szintet is. Ha pl most fizetsz be akkor sajna nem július 1-től lesz új szinted hanem augusztustól. De ha eléred hamarabb a 15 000 FPP és írsz a supportnak akkor felraknak a Premium Vip szintre

JoeyKnish
Válasz pindrokk kommentjére
2008. júl. 3. 11:06

én meg vagyok elégedve a Chilivel
ennek oka hogy ki tudtam szedni a bónuszt
hagytam még benn egy kis lét megpróbálok abból is kreálni valamicskét
ipokeres termet melyiket ajánljátok még? (kivéve Titan, CD, TonyG)

Littlemage
Válasz JoeyKnish kommentjére
2008. júl. 3. 13:01

én meg vagyok elégedve a Chilivel
ennek oka hogy ki tudtam szedni a bónuszt
hagytam még benn egy kis lét megpróbálok abból is kreálni valamicskét
ipokeres termet melyiket ajánljátok még? (kivéve Titan, CD, TonyG)

ha sokat játszol, akkor jó választás lehet a noiqpoker. a bonusza önmagaban nem túl jó, de a heti rakeback, plusz az esetleges race nyereménnyel együtt már egész jó.

BaLa
2008. júl. 13. 0:49

Hali!
Van egy problémám a chilivel: nem találom a hh-kat, pedig be van pipálva az optionsban, h mentse, de semmi. Tud valaki segíteni?

want2push
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 13. 0:53

Hali!
Van egy problémám a chilivel: nem találom a hh-kat, pedig be van pipálva az optionsban, h mentse, de semmi. Tud valaki segíteni?

A következő helyen kell lennie: C:/Poker/Chilipoker/History/"játékosnév"/Table

xml kiterjesztésű fájlok

Ha új vagy a site-on, akkor talán pár lejátszott hand után kell egy kilépés-belépés, hogy ez a könyvtár legelőször létrejöjjön.

BaLa
Válasz want2push kommentjére
2008. júl. 13. 1:09

A következő helyen kell lennie: C:/Poker/Chilipoker/History/"játékosnév"/Table

xml kiterjesztésű fájlok

Én nem ide telepítettem. Lehet, hogy ez baj? (bár nem hinném) A Chilipoker mappában csak egy 'data' nevű mappa van.

Ha új vagy a site-on, akkor talán pár lejátszott hand után kell egy kilépés-belépés, hogy ez a könyvtár legelőször létrejöjjön.

Ezt próbáltam, kb 40 hand és 4-5 kilépés-belépés. 'History' mappa továbbra sincs.

ThxLittleFish
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 13. 1:18

én se oda telepítettem ahova alapból tenné a NOIQ-t de a többi elérési út az ugyanaz amit want2push írt szal data könyvtár mellett kellene lennie a historynak

zend
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. júl. 13. 1:32

Nekem ennél a hálózatnál a Titánnal volt ilyen gondom,és mint a végén kiderűlt ékezetes betű volt az elérési útvonalban ezért nem csinálta meg a History mappát.Érdemes ezt le ellenőrizni.

BaLa
Válasz zend kommentjére
2008. júl. 13. 14:58

Nekem ennél a hálózatnál a Titánnal volt ilyen gondom,és mint a végén kiderűlt ékezetes betű volt az elérési útvonalban ezért nem csinálta meg a History mappát.Érdemes ezt le ellenőrizni.

Ez volt a gond, köszönöm.

Élő ügyfélszolgálat