Nézegetem ezt a termet is, s lennének kérdéseim, amik nem teljesen világosak, vagy szeretnék megerősítést kérni bennük.
3. Milyen gyakran lehet szintet lépni? amint elérem a szükséges pontszámot, vagy van valami megkötés, hogy teszem azt, havonta egyszer lehet??
köszi.
én meg vagyok elégedve a Chilivel
ennek oka hogy ki tudtam szedni a bónuszt
hagytam még benn egy kis lét megpróbálok abból is kreálni valamicskét
ipokeres termet melyiket ajánljátok még? (kivéve Titan, CD, TonyG)
én meg vagyok elégedve a Chilivel
ennek oka hogy ki tudtam szedni a bónuszt
hagytam még benn egy kis lét megpróbálok abból is kreálni valamicskét
ipokeres termet melyiket ajánljátok még? (kivéve Titan, CD, TonyG)
Hali!
Van egy problémám a chilivel: nem találom a hh-kat, pedig be van pipálva az optionsban, h mentse, de semmi. Tud valaki segíteni?
Hali!
Van egy problémám a chilivel: nem találom a hh-kat, pedig be van pipálva az optionsban, h mentse, de semmi. Tud valaki segíteni?
A következő helyen kell lennie: C:/Poker/Chilipoker/History/"játékosnév"/Table
xml kiterjesztésű fájlok
Ha új vagy a site-on, akkor talán pár lejátszott hand után kell egy kilépés-belépés, hogy ez a könyvtár legelőször létrejöjjön.
én se oda telepítettem ahova alapból tenné a NOIQ-t de a többi elérési út az ugyanaz amit want2push írt szal data könyvtár mellett kellene lennie a historynak
Nekem ennél a hálózatnál a Titánnal volt ilyen gondom,és mint a végén kiderűlt ékezetes betű volt az elérési útvonalban ezért nem csinálta meg a History mappát.Érdemes ezt le ellenőrizni.
Nekem ennél a hálózatnál a Titánnal volt ilyen gondom,és mint a végén kiderűlt ékezetes betű volt az elérési útvonalban ezért nem csinálta meg a History mappát.Érdemes ezt le ellenőrizni.