WaterMaker
Válasz danfiu kommentjére
2011. júl. 28. 14:34

Miert?

Gondolom csak arra gondolt, hogy ha eddig nem sikerült rendezni "július folyamán", akkor már ebben a két napban sincs sok esélye, hogy történik valami.

Jó lenne amúgy tényleg legalább valami tájékoztatás féle Admintól vagy Choclate Pokertől, hogy mi történik, mi van a háttérben ami miatt nem haladnak a kifizetések.
Lehet kevés raket termelnek a játékosok a másik hálóban, nincs miből fizetni. :)

reelbigfish
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. júl. 28. 15:47

Gondolom csak arra gondolt, hogy ha eddig nem sikerült rendezni "július folyamán", akkor már ebben a két napban sincs sok esélye, hogy történik valami.

Jó lenne amúgy tényleg legalább valami tájékoztatás féle Admintól vagy Choclate Pokertől, hogy mi történik, mi van a háttérben ami miatt nem haladnak a kifizetések.
Lehet kevés raket termelnek a játékosok a másik hálóban, nincs miből fizetni. :)

Szerintem egyértelmű hálózatváltáskor sokan lemorzsolódnak, pláne, ha éppen az adott időszakban csúsznak a kifizetések. Nekem az nem világos, a pokerakademia miért asszisztál ehhez, miért jelenik meg 16.án egy hír, hogy most nagyon plusszos a csokin játszani, ha nyilvánvaló számára a 3 nappal későbbi hálózatváltás, a májusi rake race elmaradás.

Admin
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. júl. 28. 16:07

:)

Folyamatosan kommunikálunk a csokisokkal (gyakorlatilag 2 naponta) és sürgetjük őket. Mi úgy tudjuk, hogy minden rendben lesz és a kifizetéseket mindenki megkapja, a cash outok késésének a hálózatváltással összefüggő okai vannak elsősorban, amit a csokisok igyekeznek minél hamarabb rendezni.

Az utolsó race eredményeit is folyamatosan kérjük (mi a csokitól), a csoki pedig folyamatosan kéri az iPoker-től, de sajnos a végeredményt a terem még nem kapta meg.

Reméljük minél hamarabb rendeződnek a dolgok a hálózatváltás körül és mindenki megkapja a pénzt hamarosan.

mocsab
Válasz Admin kommentjére
2011. júl. 29. 9:34

Megérett a meggy.
Lehet el kéne kezdeni munkát keresni.

Chocolate Poker
Válasz mocsab kommentjére
2011. júl. 29. 12:42

Kedves Játékosok!

Ahogyan az Akadémia hozzászólásában is olvashattátok, sajnos a kifizetések késedelme nem rajunk múlik. A hálózatváltásunk ideje óta még mindig lezáratlan ügyeink vannak a iPoker hálózatával, ezek közé tartoznak mind adatok, mind anyagi természetű eszközök, melyeket nem biztosítottak a részünkre ezidáig.
Jelenleg azt az információt kaptuk az iPoker-től, hogy két héten belül lebonyolítják a hálózatból való kiválással kapcsolatos adminisztrációs elmaradásaikat, és ezután bocsájtják rendelkezésünkre a szükséges eszközöket.
Ezt követően 2-3 napon belül fogjuk tudni teljesíteni a játékosaink felé a kifizetéseket.

Ismételten csak a megértéseteket tudjuk kérni, és biztosítani szeretnénk mindenkit arról, hogy a kifizetések késedelme semmilyen összefüggésben nem áll a Chocolate jelenlegi hálózatával, és hogy a kifizetéseket mindenkihez el fogjuk juttatni amint csak lehet!

Aki nem tud levet küldeni a support címére, kérjük írjon nekünk a customersupport@chocolatepoker.com címre.

Köszönjük a türelmeteket,
Chocolate csapat.

danfiu
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. júl. 29. 12:47

Koszonjuk a tajekoztatast!Rakerace penzek, eredmenyekkel kapcsolatban van update?

Evolution
Válasz danfiu kommentjére
2011. aug. 5. 12:32

Kérdezett valamit dánfiú, legalább válaszolnátok.

Evolution
Válasz Evolution kommentjére
2011. aug. 5. 12:34

egyébként a csokipókert azonnal vegyétek le, amíg nem fizették ki a játékosokat!

tomy123
Válasz Evolution kommentjére
2011. aug. 5. 15:03

egyébként a csokipókert azonnal vegyétek le, amíg nem fizették ki a játékosokat!

Ha az Akadémia úgy ítélné meg, hogy nem biztonságos a terem, akkor tuti levennék. Amíg az Akadémia reklámozza, addig valószínű nincsen gond.

Bár megértem, hogy paráztok, én könnyen beszélek, mivel szerencsére már hónapokkal ezelőtt kimenekítettem a pénzemet innét. És soha nem jönnék ide vissza.

Evolution
Válasz tomy123 kommentjére
2011. aug. 5. 15:17

Én úgy ítélem meg, amíg egy oldal 2 hónapos csúszás után nem fizet, addig nem biztonságos.

Élő ügyfélszolgálat