reelbigfish
Válasz reelbigfish kommentjére
2011. szept. 12. 10:42

Mi a jelenlegi menetrend az elmaradt kiutalások és a rakerace kifizetések dátumára vonatkozólag?

reelbigfish
2011. szept. 19. 17:02

Én türelmes embernek tartom magam, de kezd elborulni az agyam ezen az egészen. Mennyire normális egy májusi race kifizetést eddig elhúzni hálózatváltásra hivatkozva? Júniusiról még nem mertem álmodni, az szinte mintha tegnap lett volna. És a folyamatos kifizetésre vonatkozó kérdésekre a válasz: dolgozunk rajta. Min? El lett felejtve a jelszó az online bankszámlához? Ha nincs pénz a kifizetésre, később lesz? Mikor? Miért?
Más termeknél mennyi volt a maximum csúszás hasonló esetekben, ki mit tapasztalt?

WaterMaker
2011. szept. 19. 18:41

Hát igen, ez már egy kicsit tényleg sok... ráadásul, ha valaki időről időre nem commentelné ide, hogy "mi van már?" semmi infót nem kapnánk...

Nem tudom valaki a Doylenál emlegetett pár hónapos csuszást, az már itt is megvan, remélem fél év nem lesz...

gergo221
2011. szept. 20. 12:31

Én türelmes embernek tartom magam, de kezd elborulni az agyam ezen az egészen. Mennyire normális egy májusi race kifizetést eddig elhúzni hálózatváltásra hivatkozva? Júniusiról még nem mertem álmodni, az szinte mintha tegnap lett volna. És a folyamatos kifizetésre vonatkozó kérdésekre a válasz: dolgozunk rajta. Min? El lett felejtve a jelszó az online bankszámlához? Ha nincs pénz a kifizetésre, később lesz? Mikor? Miért?
Más termeknél mennyi volt a maximum csúszás hasonló esetekben, ki mit tapasztalt?

Két gombóc fagyit nem tudnak kifizetni február óta.
szerinted?

Zsipali
2011. szept. 20. 12:37

Én még azt a pénzt sem kaptam meg ami ott volt, nemhogy rakerace. LOL

Bobesz122
Válasz Zsipali kommentjére
2011. szept. 20. 13:33

Még nekem is csak egy részét fizették annak, ami benn van...
Remélem azért mihamarabb lesz kifizetés.
Rake Race-ről csak álmodozom :)
De nem túl bíztató az sem, hogy a support már arra sem méltat, hogy visszaírjon...
Vmit írhatna a Csoki akár ide is!!
Egyébként hányan vagyunk azok, akik még a "sima" pénzüket sem kapták meg?

dreft100
Válasz Bobesz122 kommentjére
2011. szept. 20. 13:52

De nem túl bíztató az sem, hogy a support már arra sem méltat, hogy visszaírjon...

Hali! Én is ugyanígy állok. A bent lévő pénz egy részét már megkaptam,a maradékra és a race pénzre még én is várok.

gergo221
Válasz Bobesz122 kommentjére
2011. szept. 20. 14:05

Jaja, jön az autoreply rendesen

weeee7
Válasz Zsipali kommentjére
2011. szept. 20. 23:27

Én még azt a pénzt sem kaptam meg ami ott volt, nemhogy rakerace. LOL

Én sem, kezd ez az egész nagyon aggasztó lenni. Már support sem válaszol.

Chocolate Poker
Válasz weeee7 kommentjére
2011. szept. 21. 16:21

Aki nem kapott választ a levelére, kérjük, hogy írjon a customersupport@chocolatepoker.com címre.

Az elmaradásaink teljesítése folyamatban van, mint ahogyan már páran írtátok is. Sajnos az előzetesen felbecsült időpontokhoz mért időbeni csúszást alapvetően a terem felé irányuló, szintén a hálózatváltáshoz kapcsolódó kifizetések késedelme okozza, amint ezek az eszközök a rendelkezésünkre állnak, azonnal továbbítani fogjuk felétek!
Jelenleg is csak a türelmeteket tudjuk kérni, és számítunk a megértésetekre.

Köszönjük!

Élő ügyfélszolgálat