weeee7
Válasz Admin kommentjére
2011. nov. 22. 17:34

Mi úgy tudtuk, hogy mindenki megkapta a kiutalását.

Írd meg nekünk (infos e-mail címünkre) a nicked és a pontos részleteket és próbálunk közben járni.

Nem kiutalásról van szó, csak egyszerűen az accomon lévő pénzről.

reelbigfish
Válasz weeee7 kommentjére
2011. nov. 22. 18:03

A két havi rake race elmaradások kifizetése külön-külön, vagy egy összegben várható? Van már körvonalazódó időpont rá?

Mohgab
Válasz reelbigfish kommentjére
2011. dec. 9. 21:36

Valami hír Rakerace pénzzel kapcsolatban? Vagy idén jobb lesz már nem is kérdezni semmit......

weeee7
2012. jan. 24. 15:06

Nem kiutalásról van szó, csak egyszerűen az accomon lévő pénzről.

Akit esetleg érdekel, még mindig nem jutottam a hozzá a pénzemhez, ami már több, mint aggasztó. Azt tudom ajánlani, hogy messzire kerüljétek ezt a termet, nem is emiatt az ügy miatt (bár önmagában lehet, hogy ez is elég), hanem a hozzállás miatt.

Még akár el is hiszem, hogy nem elsősorban az ő hibájuk, hogy nem férek hozzá a saját pénzemhez most már legalább fél éve (lol), hanem hogy minden levélre napokig/hetekig tart válaszolni, és akkor is csak semmitmondó üzeneteket kapok. Olyan alapvető kérdésekre nem tudtak válaszolni, hogy mi ennek az egész állapotnak az oka, ki a felelős a kialakult helyzetért, mikor várható megoldás, stb.

gabgab
2012. febr. 1. 22:57

Rakerace pénz

Eddig türelemmel vártam a csokis racepénzre.. Van még egyáltalán remény, hogy megkapjuk?? Azt hiszem sokak nevében írhatom, hogy megérdemelnénk egy őszinte és pontos tájékoztatást! Köszi előre is! gab

qweewq
2012. febr. 8. 13:16

Az 1. befizetési bónuszt milyen könnyen lehet kivenni? Nem találom , hogy menni pontot kell termelni /"A függőben lévő bónuszodat 5$ -onként tudod megszerezni....1$ jutalék = 1 FPP"/.
$5 ért hány FPP kell?
Illetve NL5-NL10 kb hány hand egy max bonusz kiszedése kb ? /$600/
köszi

qweewq
Válasz qweewq kommentjére
2012. febr. 8. 13:17

Amúgy gáz a tereme? Nagyon osztjátok!
Érdemes MOST befizetni hozzájuk?

slystallone
2012. febr. 8. 13:37

Nem vészes, csak több mint fél éve húzódik már 2*15.000$ rake race pénz kifizetése....

dzoli
2012. febr. 8. 14:08

Az 1. befizetési bónuszt milyen könnyen lehet kivenni? Nem találom , hogy menni pontot kell termelni /"A függőben lévő bónuszodat 5$ -onként tudod megszerezni....1$ jutalék = 1 FPP"/.
$5 ért hány FPP kell?
Illetve NL5-NL10 kb hány hand egy max bonusz kiszedése kb ? /$600/
köszi

nl 5 on semmi keppen de nl10 en is komoly melo kijatszani a max bonuszt kb 3000 dollar raket kell termelned ami nl5 sztem olayn felmillion hand alatt lehet osszehozni ..attol is fugg s mennyire vagy laza ..ha nagyon akkor kevesebb..amugy nl 4 van .nl10 en sztem 250k-300k hogy kijatszd a bonuszt .

Nem emlekszem mar hogy hany honapod van kijatszani a bonuszt ,sztem 2 honap alatt sem piskota kijatszani nl 10 en... de teny h kb 50-55% rakebacked van1 v 2 honapig ami sztem tok jo egy micro teten

reelbigfish
2012. febr. 8. 17:16

Nézőpont kérdése, szerintem mindenképp érdemes mindenkinek, akkor talán kifizetik végre a race-eket belőle.

Élő ügyfélszolgálat