egymásra rakódnak a bónuszok, mindre 3 hónapod van, ki is írja a dátumot mikor jár le
Értem, köszi mindkettőtöknek!
Érdekes ez a Doyles Room.
Hosszútávon vajon megéri nekik, h szinte mindent visszaosztanak?? (már meglévő regeknek valóban ad még plusz reloadot is?)
És ugye ez már a többedik hálózata az 'Öregnek'.
Ha ez ennyire jó, elvileg minden cakesnek itt kéne játszani! Kérdés meddig marad így.
Sztem tudják mit csinálnak, egyre több asztal van:)
inkább azért furcsa, mert a gold stack promó is bónuszokat oszt. Így viszont nincs értelme ráhajtani, ha mindig tudom pótolni a bónuszokat reloadokkal.
Azt vettem még észre, hogy a reload bónusz az egész hálózatot szokta érinteni, tehát mindenhol ugyanannyiszor szoktak adni, nem csak a Doylesnál.
hát jah igazából most aki nem grindel elég sokat normálisabb téten azt annyira úgyse érinti ez a sok bónusz, mert nem tudja mind kivenni, akkor meg most mindegy nekik hogy 500 vagy 5000 reloadod van félre téve, csak ezzel legalább elérik, hogy gyakrabban fizet be a fishi is, mert látja hogy most jobban megéri mint máskor
mondjuk nekem jó, mert nálam elég ritka a raktározódás, de nem ez a megszokott
Van itt lehetőség hand historyt lekérni?
Aki hajnalba játszik itt attól szeretném kérdezni hogy hány óra fele éri meg a legjobban játszani??
Windows 7
Sziasztok!
Windows 7 el kompatibilis a terem?
ceewyl: te mit játszol doyleson főleg?