Blatand
2008. okt. 2. 9:13

Draculaholdem

Hát hallotam ezt azt erről az oldalról, hogy elég gyenge a játékos állomány.
Nektek mik a tapsztalaitok, én most NL50-en játszom, úgy hogy kiváncsi lennék milyen itt a játékos állomány NL50-en avyg akkár alacsonyabb szinten is?

fejes1988
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 2. 9:44

Hát hallotam ezt azt erről az oldalról, hogy elég gyenge a játékos állomány.
Nektek mik a tapsztalaitok, én most NL50-en játszom, úgy hogy kiváncsi lennék milyen itt a játékos állomány NL50-en avyg akkár alacsonyabb szinten is?

én egy nagyon rövid időt töltöttem itt
de a véleményem, hogy elég gyengék.. NL50-en egy TAG játékkal simán nyerő vagy.. cbet-et ne erőltesd, nem tudják majd mire vélni :D kicsit olyan mint a Noxwin, amit épp a napokban fejeztem be

cake
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. okt. 2. 10:01

easymoney csak nincsen elég játékos...

V.Peti
Válasz cake kommentjére
2008. okt. 2. 11:50

steve ott játszik, őt kérdezzétek.

Blatand
Válasz V.Peti kommentjére
2008. okt. 2. 12:30

Ő mesélt nekem róla.:)

kisrapi
2008. okt. 2. 12:37

Öcsém játszogatott ott régebben, én annyit láttam, hogy magasabb téteken nem igazán van asztal...NL50-esből pld. 2-3, NL100-ból 1-2 asztal volt csak...

Blatand
Válasz kisrapi kommentjére
2008. okt. 2. 12:45

De ha viszont a gyenge mezőny biztos plusszt nyújt számomra akkor az nekem átmenetileg megfelel. Most szüneteltetnem kell az everestes játékot mert csúnya downswing van kilátásban.

kisrapi
2008. okt. 2. 13:04

a Downswig az úgyis megy utánad :), ezt tapasztalatból mondom....amikor szarul ment nekem, akkor mindegy volt melyik terembe toltam, még élőben sem tudtam nyerni...aztán ahogy jött el is múlt..

Blatand
2008. okt. 2. 13:13

a Downswig az úgyis megy utánad :), ezt tapasztalatból mondom....amikor szarul ment nekem, akkor mindegy volt melyik terembe toltam, még élőben sem tudtam nyerni...aztán ahogy jött el is múlt..

Remélem nem lesz igazad :)

psycho
2008. okt. 2. 13:20

Ugy vagyok a teremmel, mint Vika a Party pokerrel. Valahanyszor AAm volt, csak egy jatekos adta, folyamatosan lemakoltak. AA vs. JJ, floppon J, AA vs. A3s, leesik a szin. Nyaron osszefreerolloztam kb. 60 eurot, 2 masodik, egy 5, egy elso hely, szepen fizettek. TAG jatekot jatszottam en is. De aztan amikor mar a sokadik AA se hozta PFA a 80 szazalekot, akkor azt mondtam, hogy ott hagyom a termet.

Keves asztal van reem gyenge jatekosokkal, semmikepp nem ajanlom a termet. Ket asztal felett folyamatosan megszakad a kapcsolat (bar azota lehet ezt javitottak), hirtelen ennyi ami eszembe jut..

Élő ügyfélszolgálat