Draculaholdem
Hát hallotam ezt azt erről az oldalról, hogy elég gyenge a játékos állomány.
Nektek mik a tapsztalaitok, én most NL50-en játszom, úgy hogy kiváncsi lennék milyen itt a játékos állomány NL50-en avyg akkár alacsonyabb szinten is?
Hát hallotam ezt azt erről az oldalról, hogy elég gyenge a játékos állomány.
Nektek mik a tapsztalaitok, én most NL50-en játszom, úgy hogy kiváncsi lennék milyen itt a játékos állomány NL50-en avyg akkár alacsonyabb szinten is?
easymoney csak nincsen elég játékos...
steve ott játszik, őt kérdezzétek.
Ő mesélt nekem róla.:)
Öcsém játszogatott ott régebben, én annyit láttam, hogy magasabb téteken nem igazán van asztal...NL50-esből pld. 2-3, NL100-ból 1-2 asztal volt csak...
De ha viszont a gyenge mezőny biztos plusszt nyújt számomra akkor az nekem átmenetileg megfelel. Most szüneteltetnem kell az everestes játékot mert csúnya downswing van kilátásban.
a Downswig az úgyis megy utánad :), ezt tapasztalatból mondom....amikor szarul ment nekem, akkor mindegy volt melyik terembe toltam, még élőben sem tudtam nyerni...aztán ahogy jött el is múlt..
a Downswig az úgyis megy utánad :), ezt tapasztalatból mondom....amikor szarul ment nekem, akkor mindegy volt melyik terembe toltam, még élőben sem tudtam nyerni...aztán ahogy jött el is múlt..
Ugy vagyok a teremmel, mint Vika a Party pokerrel. Valahanyszor AAm volt, csak egy jatekos adta, folyamatosan lemakoltak. AA vs. JJ, floppon J, AA vs. A3s, leesik a szin. Nyaron osszefreerolloztam kb. 60 eurot, 2 masodik, egy 5, egy elso hely, szepen fizettek. TAG jatekot jatszottam en is. De aztan amikor mar a sokadik AA se hozta PFA a 80 szazalekot, akkor azt mondtam, hogy ott hagyom a termet.
Keves asztal van reem gyenge jatekosokkal, semmikepp nem ajanlom a termet. Ket asztal felett folyamatosan megszakad a kapcsolat (bar azota lehet ezt javitottak), hirtelen ennyi ami eszembe jut..