Azt nem lehet valahogy átírni, hogy a dobott lapokat tüntesse el az asztalról? Nekem néha bezavar.
hány napig szokott tartani a cashout netellerre?
hány napig szokott tartani a cashout netellerre?
Valamikor szeptemberben regeltem az Everestre, viszont csak ezen a héten fizettem be pénzt. Létezik az, hogy buktam az akadémiás bónuszokat?
Mivelhogy a program nem akarja elfogadni egyiket sem...
Valamikor szeptemberben regeltem az Everestre, viszont csak ezen a héten fizettem be pénzt. Létezik az, hogy buktam az akadémiás bónuszokat?
Mivelhogy a program nem akarja elfogadni egyiket sem...
Summit points
Hali
Kb 1honapja jatszom everesten. Most Nl10-en tolom.
-Ebben a honapban sikerult fellepnem BASE CAMP szintre a `vip summit club-ban` kb 800 summit pointom van osszes.
-A gondom a kovetkezo: Szeretnem atvaltani a megkeresett summit pointokat cash-re viszont nincs olyan gombom, hogy `transfer summit points into cash` :(
- Haverom modnta, hogy lehet azert, mert nem fizettem be semmi penzt (masik jatekostol kapott 10$-al indultam) Ezert vettem is 5$-ert VISA-val, de igyse akar megjelenni a gombocska...
Van valami otletetek?
Elore is koszi,
reewer
nálam 1250 sp a minimum, amit át lehet váltani. nem tom, hogy ez szintfüggő-e...
Szia,
ha ebben a hónapban érted el a base camp szintet, akkor csak a következő hónapban tudod kihasználni a szint lehetőségeit. Tudomásom szerint minimum 1250SP-t kell átváltani (ez 5$-nak felel meg)
Ahamm koszi, akkor varok szepen turelmesen.
-Amugy aszittem tobbet ernek ezek a summit pointok... Nem 0.04 a valtas?
1SP=0,04$
Mert, ha 1250-re adnak 5$ az szinte semmi...
Kapott valaki a novemberi hírlevélben havi bónuszt ?