Az everest és a party játékosállománya mennyire hasonlít egymásra? (micor SH)
Most készülök még egy termet választani az everest mellé, szerintem a party játékosállománya hasonlít rá legjobban... szerintetek?
Amikor én játszom, akkor van mindig választék, engem inkább az zavar, h este 18-21h között qrvasok a reg NL100-on...előtte meg utána sokkal tisztább a terep
nyelv beállítás
Két kérdésem volna:
1. Ha magyar nyelvre állítom a klienst a HM tudja értelmezni a HH-kat?
2. Korábbi hozzászólásokban olvastam hogy ha nem magyar a kliens akkor elvileg nem tudok magyar freerollra regelni?
Ill. még 2 kérdés:
1. A 200$-os FD bónusz és az 50$-os Refer a friend bónusz együtt is igénybe vehető?
2. A Refer a friend-nél ugyanúgy 1 SP 0,07$?
Bónusz
Sziasztok!
Itt, hol kell a bónusz kódot megadni?
Befizetéskor (Neteller) nem volt hely neki!
Köszi a választ+
Két kérdésem volna:
1. Ha magyar nyelvre állítom a klienst a HM tudja értelmezni a HH-kat?
2. Korábbi hozzászólásokban olvastam hogy ha nem magyar a kliens akkor elvileg nem tudok magyar freerollra regelni?
Ill. még 2 kérdés:
1. A 200$-os FD bónusz és az 50$-os Refer a friend bónusz együtt is igénybe vehető?
2. A Refer a friend-nél ugyanúgy 1 SP 0,07$?
Az utolsó kettőre megtaláltam a választ.
Az első kettőt plz válaszolja meg valaki.
Köszi előre is (nem akarok még beregelni, mert csak decemberben utalnék be ide pénzt, ezért nem tudom kipróbálni)
Az utolsó kettőre megtaláltam a választ.
Az első kettőt plz válaszolja meg valaki.
Köszi előre is (nem akarok még beregelni, mert csak decemberben utalnék be ide pénzt, ezért nem tudom kipróbálni)
Köszönöm a válaszaitokat, akkor maradok az angol kliensnél.
Hello
megszeretném kérdezni,hogy ha befizetek elsőre, és még a bónuszt nem csináltam meg, de a nyereményből kiszedek, akkor a bónusz elvész?
a first depobonusz még meg van?
üdv Miki
hello most mit csinaljak?
dfgdfgdfgfdgdf
nem nagyon tudok angolul....