Na kész teljesen magamba roskadtam a hír hallatán! Ez kb tönkre is teheti az Everestet! Arról lehet kapni valami pontosabb infót hogy a játékos állomány hány százaléka francia??
Az új francia törvények szerint a francia játékosok csak franciaországi játékosokkal játszhatnak majd. Kb. jövő héttől...
És a franciáknak külön versenyek lesznek? Cash game-nél meg külön francia asztalok?
És a franciáknak külön versenyek lesznek? Cash game-nél meg külön francia asztalok?
Magyar kupa
Helló
Most este volt 1 Magyar kupa step 1 selejtezö ahol elméletileg 10 ember jut tovább de a lobby szerint csak 6 .Ez most hiba vagy elirás ,mert ha 10 akkor kéne adni mind a 10 döntösnek 1-1 beülöt. A választ elöre is köszi.
Magyar Kupa
Helló
Most este volt 1 Magyar kupa step 1 selejtezö ahol elméletileg 10 ember jut tovább de a lobby szerint csak 6 .Ez most hiba vagy elirás ,mert ha 10 akkor kéne adni mind a 10 döntösnek 1-1 beülöt. A választ elöre is köszi.
Asztalrendezés
Hali!
Egy alap kérdés, hol tom egymás mellé rendeztetni az asztalokat?? Egyszerűen sehol sem találom, és így csak 4asztal fér ki... Előre is köszi!:D
hol tom egymás mellé rendeztetni az asztalokat??
Én se tudok róla. :) Talán vmelyik későbbi verziók egyikébe lesz ilyen funkció.
Hát ez elég vicces....:D Azt hittem én vok szerencsétlen, de ezek szerint nem. Akkor marad a "szerencsejáték" 4asztalon és várom h kijöjjön a hosszútáv...