Szívesen. :)
Csak most jutott eszembe, hogy néhány funkciója még működik a bet állításán kívül (nem tudom, hogy pontosan melyek, de playmoney-n lehet próbálgatni ha gondoljátok),
de ami fontos: ebben amit belinkeltem be van állítva a jobb egér gombra a fold. Szóval vagy állítsátok át vagy csak óvatosan.
Johnny Diablo múltkor már linkeltem neked egy programot amivel lehet a görgővel állítani a bet méretet, legalább kipróbáltad, hogy működik-e? Mert nem írtál semmit.
Na mindegy, itt van a beállításaimmal együtt és nekem még mindig működik (tegnap játszottam vele).
Itt van az elemzése a VirusTotalon
még mindig nem enged feltölteni
ezt írja ki
Hello
Én a bónuszokhoz is beírtam,majd megpróbáltam.Nem engedte nekem sem.Majd kitörőltem a kuponkódnál is mérgemben,és beutaltam simán.
És utána láttam,hogy ott van a bónusz rendben.
Remélem ez segít.Egy próbát megér.
Figyelj! Nincs bónuszod, amit épp most játszol ki? Nálam pont ugyanez volt. Írtam a supportnak (Dávid és mindig gyorsan a válaszol:D ). Azt írta, hogy az élő bónuszom miatt nem látom, csak függő tétel. És lám, megnéztem a bónuszaimat úgy, hogy csak a 'várakozik' volt kijelölve, és ahogy kijött az aktuális bónusz, már el is kezdett pörögni. A hátránya egyedül, hogy 05.01.-től számítják a 30 napot, tehát a befizetéstől, azaz kevesebb időd van kijátszani, mert az aktuális bónusszal amennyi időd még elmegy, annyival kevesebb lesz erre. Kíváncsi vagyok, nálad is ez van??
Hello
Én a bónuszokhoz is beírtam,majd megpróbáltam.Nem engedte nekem sem.Majd kitörőltem a kuponkódnál is mérgemben,és beutaltam simán.
És utána láttam,hogy ott van a bónusz rendben.
Remélem ez segít.Egy próbát megér.
Sziasztok!
Le kellett törölnöm az Internet Explorert,most Firefoxot használok, azonban így nem indul el az Everest, hiányolja az Explorert. Csak nézek ki a fejemből, ez miért van?
Pls help! JP
Sziasztok!
Le kellett törölnöm az Internet Explorert,most Firefoxot használok, azonban így nem indul el az Everest, hiányolja az Explorert. Csak nézek ki a fejemből, ez miért van?
Pls help! JP
Sziasztok!
Pls help! JP
mert valamiért azt erőlteti elsődleges böngészőnek és onnan nyit meg mindent. nálam sem ment valamiért anélkül. visszatettem és jó lett.