Disconnectelt valoszinuleg a bb.
Segítség
Hello, Sziasztok!
Valaki légyszíves mondja el, hogy Everesten hogy tudom a hand-jeimet konvertálni? Már minden hand konverter kipróbáltam, de egyszerűen mindig azt irja ki ,hogy rossz a formátum, és elég idegesítő hogy nem tudom visszanézni a hand historymat. A választ előre is köszönöm!
Tudja valaki, hogy van-e és ha igen, hogy lehet használni scriptet a terembe? Gondolok itt pl a reloadra. thx
Hello,
MBrol fizettem be sajnos ebbe a hanyadek terembe. Fish van rendesen azzal nem volt problemam csak a szoftvernel meg a win7 default pasziansza is jobb, es a support egy nulla. Requesteltem egy depositot erre kaptam egy account disablet es hogy verifyoljam magam, mert megis mit kepzelek.(bezzeg amikor beraktam egy 4 jegyu osszeget nem g*ciztek). Az lenne a kerdesem valaki szaladt e mar itt ugyanebbe a problemaba? A support b*szik valaszolni akarmilyen nyelven irok nekik. Otlet ?
azonosítsd magad és várj a supportra. kb ennyi.
azonosítsd magad és várj a supportra. kb ennyi.
Hello,
MBrol fizettem be sajnos ebbe a hanyadek terembe. Fish van rendesen azzal nem volt problemam csak a szoftvernel meg a win7 default pasziansza is jobb, es a support egy nulla. Requesteltem egy depositot erre kaptam egy account disablet es hogy verifyoljam magam, mert megis mit kepzelek.(bezzeg amikor beraktam egy 4 jegyu osszeget nem g*ciztek). Az lenne a kerdesem valaki szaladt e mar itt ugyanebbe a problemaba? A support b*szik valaszolni akarmilyen nyelven irok nekik. Otlet ?
regisztráltam erre a karácsonyi 25 napos akcióra. mai nap pl 3 drb 5 dolláros sngt kell játszani 5 dollár cb ert. nem tudjátok ez lehet DoN is vagy csak sima sng? feleslegesen nem akarok nevezni. tegnap is szereztem több mint 500 sp t és nem kaptam meg a bónuszt. azt írták nem szereztem 300 at ( 300at kellett min.) valaki esetleg aki jétszik itt megoszthatná az infóit. kösz
én itt játszom, megkaptam eddig a bónuszokat. 3db 10$-os sh DoN, plusz a napi minimum sp-k. pár napos késéssel, de majd jóvá fogják írni.
egy 10 dollárosat már jóváírtak. az a két nappal ezelőtti asszem. pár nap késéssel kezdtem. gondolom rosszul néztem az SP ket. cashierben szokom nézni és gondolom ott nem csak a rake után kapott sp k vannak. base camp után is jár valami + ha jól értelmeztem. köv bonuszos napon asszem akkor írni fogom mennyi feet termelek és x 8al