Én mastercardról fizettem be, de én is a befizetésnél a Kupon helyre írtam. Viszont nekem az akad500-ra vmi olyasmi írt, h már nincs ez a kód, pontosan nem emlékszem rá, de tudom h nem fogadta el. Azonban az akademia1000-rel már szorgosan gyüjtőm a pluszdodókat!:)
Én mastercardról fizettem be, de én is a befizetésnél a Kupon helyre írtam. Viszont nekem az akad500-ra vmi olyasmi írt, h már nincs ez a kód, pontosan nem emlékszem rá, de tudom h nem fogadta el. Azonban az akademia1000-rel már szorgosan gyüjtőm a pluszdodókat!:)
Valaki megtudná mondani hogy hova menti a handeket a gép erről az oldalról? A Holdem Managerhez kellene
program files everest. de csak akkor fog menni a hud ha angolul rakod fel a klienst
program files everest. de csak akkor fog menni a hud ha angolul rakod fel a klienst
nekem ugy van hogy egy fő HH mappébol importalom az osszes handet. esetleg probald ugy. ahol azt allitod honnan olvassa a handeket ott 2 everestes lesz. de lehet h parhuzamosan olvassa mindkettot
Üdv srácok!
elméletileg megkaptam az első befizetési bónuszt ezen az oldalon:
de az acoount/bonusban csak ennyit látok:
First Deposit Bonus
30 X Super Ticket
Earned
2012-02-09
$0.00
$0.00
Ilyenkor mi van? 500 dollárnak kellene lennie de nem látom sehol...rossz helyen keresem? Hol tudom nyomon követni a kijátszást?
Ezen az oldalon kifizetésnél látom olyan van hogy "Fast bank transfer out" ez és a sima banki utalás között(ami itt nincs) mi a különbség? Sima otp-s számla kell csak ehhez is igaz?
Üdv srácok!
elméletileg megkaptam az első befizetési bónuszt ezen az oldalon:
de az acoount/bonusban csak ennyit látok:
First Deposit Bonus
30 X Super Ticket
Earned
2012-02-09
$0.00
$0.00
Ilyenkor mi van? 500 dollárnak kellene lennie de nem látom sehol...rossz helyen keresem? Hol tudom nyomon követni a kijátszást?
leginkább a bónusz menüpontban kelleneMint már irtam ott nézem....