JociBalboa
Válasz Gatveder kommentjére
2012. márc. 5. 13:24

Helosztok!!! tudtok valami jó bónusz kódot vagy bónuszt Everestre?

köszi

első nekifutásra: oldalt a termeknél találsz egy olyat hogy everest poker, ha nincs meg itt a link:
Everest Poker letlts s $500 bnusz kd

ha véletlenül nem PA.ra van bekötve a accod, akkor Te is fiam Blootusz, emaileznék a supportokkal.

hf

Lajos87
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 5. 19:45

ÜDv! Egy ilyen üzenetet kaptam az everesttől:

Gratulálunk, kedves .....! Ön 641.9 summit pontot gyűjtött a múlt hónap folyamán, melynek eredményeképpen az Ön fokozata ebben a hónapban Base Camp lesz.

Használja ki nagyszerű kedvezményeit:
Bónusz summit pontok 200% arányában
Ebben a hónapban $50 dollár készpénz summit pontokból
És még sok más

Az lenne a kérdésem hogy hol lehet ezt beváltani 50 dollárra?

ferkocse
Válasz Lajos87 kommentjére
2012. márc. 5. 19:48

ezt még sehol, ahhoz kicsit több kell :)

úgy számolj, hogy 1 SP pontért $0,004-t kapsz.

tehát $50-hez 12500 SP kell, ha jól számolom.

Lajos87
Válasz ferkocse kommentjére
2012. márc. 5. 19:49

ezt még sehol, ahhoz kicsit több kell :)
Rendben kösz:D már megtaláltam 12.500 :D

qweewq
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 12. 16:20

Az első befizetési bónusz érdekelne.
Visszább olvastam , hogy 2k rake kb. és megvan?
NL25 vannak asztalok? kb hány hand lenne itt az $1000 bónusz? 50k-100k?
+ a státusz gondolom csak a költhető pontokra vonatkozik basis pontokat nem szorozza , tehát ha nagyobb a státuszom nem tudom könnyebben kiszedni a depo bónuszt, csak esteleg a gyűjtött pontokat be tudom váltani $ ra.
Illetve hány $ onként íródik jóvá? esteleg lehet kérni h $100osával vagy egy összegben a hó végén?
Köszi

akosarko
Válasz qweewq kommentjére
2012. márc. 12. 16:41

Az első befizetési bónusz érdekelne.
Visszább olvastam , hogy 2k rake kb. és megvan?
NL25 vannak asztalok? kb hány hand lenne itt az $1000 bónusz? 50k-100k?
+ a státusz gondolom csak a költhető pontokra vonatkozik basis pontokat nem szorozza , tehát ha nagyobb a státuszom nem tudom könnyebben kiszedni a depo bónuszt, csak esteleg a gyűjtött pontokat be tudom váltani $ ra.
Illetve hány $ onként íródik jóvá? esteleg lehet kérni h $100osával vagy egy összegben a hó végén?
Köszi

A bónusz jóváírása folyamatos, ha kilépsz egy asztalról, és azon gyűjtöttél pl 10 SP-t, akkor rögtön jóváírják a 10X0.06 bónuszt.Elég baráti.:)

A bónusz kijátszásában tuti nem számít bele a megnövelt SP, mert akkor már kb a 3. fokozaton 100% rakeback lenne csak a FD.:D

qweewq
Válasz akosarko kommentjére
2012. márc. 12. 17:27

A bónusz jóváírása folyamatos, ha kilépsz egy asztalról, és azon gyűjtöttél pl 10 SP-t, akkor rögtön jóváírják a 10X0.06 bónuszt.Elég baráti.:)

A bónusz kijátszásában tuti nem számít bele a megnövelt SP, mert akkor már kb a 3. fokozaton 100% rakeback lenne csak a FD.:D

köszi
..és az a $2000 rake megfelelhet a teljes bónusz kijátszásához?
Illetve hány hend körül lehet?
Levelezés útján van esély , hogy más módon fizessék? Azért nem szeretem ezt a rendszert , mert nem venni észre ha vettél le a bónuszból, jobb az 1-2-3 összegben , ha nem szukséges a bankrollod miatt..

cursor 10
Válasz qweewq kommentjére
2012. márc. 12. 17:38

köszi
..és az a $2000 rake megfelelhet a teljes bónusz kijátszásához?
Illetve hány hend körül lehet?

én 26k hand alatt 600usd rake-t termeltem 25-ön. Szerintem kb 2200 usd rake kell.

SötétEgér
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. márc. 12. 21:23

Nl100 itt mikor van? Szeretnék próbálkozni pár sessionnel.

Campus
Válasz SötétEgér kommentjére
2012. márc. 12. 21:37

a FD kóddal fizettem be febr.-ban ami márc. 21-én jár le. ha most befiezetek a MARC500 kóddal, akkor márc. 21.-ével lép életbe? a 90 nap már most elkezd keytegni, vagy csak 21.-étől? Köszönöm

Élő ügyfélszolgálat