Helosztok!!! tudtok valami jó bónusz kódot vagy bónuszt Everestre?
köszi
ÜDv! Egy ilyen üzenetet kaptam az everesttől:
Gratulálunk, kedves .....! Ön 641.9 summit pontot gyűjtött a múlt hónap folyamán, melynek eredményeképpen az Ön fokozata ebben a hónapban Base Camp lesz.
Használja ki nagyszerű kedvezményeit:
Bónusz summit pontok 200% arányában
Ebben a hónapban $50 dollár készpénz summit pontokból
És még sok más
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet ezt beváltani 50 dollárra?
ezt még sehol, ahhoz kicsit több kell :)
úgy számolj, hogy 1 SP pontért $0,004-t kapsz.
tehát $50-hez 12500 SP kell, ha jól számolom.
ezt még sehol, ahhoz kicsit több kell :)Rendben kösz:D már megtaláltam 12.500 :D
Az első befizetési bónusz érdekelne.
Visszább olvastam , hogy 2k rake kb. és megvan?
NL25 vannak asztalok? kb hány hand lenne itt az $1000 bónusz? 50k-100k?
+ a státusz gondolom csak a költhető pontokra vonatkozik basis pontokat nem szorozza , tehát ha nagyobb a státuszom nem tudom könnyebben kiszedni a depo bónuszt, csak esteleg a gyűjtött pontokat be tudom váltani $ ra.
Illetve hány $ onként íródik jóvá? esteleg lehet kérni h $100osával vagy egy összegben a hó végén?
Köszi
Az első befizetési bónusz érdekelne.
Visszább olvastam , hogy 2k rake kb. és megvan?
NL25 vannak asztalok? kb hány hand lenne itt az $1000 bónusz? 50k-100k?
+ a státusz gondolom csak a költhető pontokra vonatkozik basis pontokat nem szorozza , tehát ha nagyobb a státuszom nem tudom könnyebben kiszedni a depo bónuszt, csak esteleg a gyűjtött pontokat be tudom váltani $ ra.
Illetve hány $ onként íródik jóvá? esteleg lehet kérni h $100osával vagy egy összegben a hó végén?
Köszi
A bónusz jóváírása folyamatos, ha kilépsz egy asztalról, és azon gyűjtöttél pl 10 SP-t, akkor rögtön jóváírják a 10X0.06 bónuszt.Elég baráti.:)
A bónusz kijátszásában tuti nem számít bele a megnövelt SP, mert akkor már kb a 3. fokozaton 100% rakeback lenne csak a FD.:D
köszi
..és az a $2000 rake megfelelhet a teljes bónusz kijátszásához?
Illetve hány hend körül lehet?
Nl100 itt mikor van? Szeretnék próbálkozni pár sessionnel.
a FD kóddal fizettem be febr.-ban ami márc. 21-én jár le. ha most befiezetek a MARC500 kóddal, akkor márc. 21.-ével lép életbe? a 90 nap már most elkezd keytegni, vagy csak 21.-étől? Köszönöm