Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, lehet hogy csak nagyon vak vagyok, szóval hogy a Reward Pont-jaimat hol tudom beváltani?Még nem akarom,csak megnézném hogy mik az opciók, mi mennyit ér stb..Ilyen VIP Club-ot vagy Shop-ot nem látok..
Itt van minden leírva: Pontkifizetés
A pontkifizetés lehetőség kizárólag a VIP 3 és afölötti játékosok számára érhető el és a minimálisan kifizethető pontok száma 4000, ami 50 euróra kerül átváltásra (ennél kisebb összeg esetén a Sit & Win versenyeket kell választani).
Jutalompontjai beváltásához be kell jelentkeznie az Everest Póker szoftverébe, ahol a Számlám, majd a Pontkifizetés lehetőségek választása után a Jutalompontok KIFIZETÉSE gombra kell kattintania.
Vegye figyelembe, hogy amint megnyomja a Jutalompontok KIFIZETÉSE gombot, az összes elérhető Jutalompontja átváltásra kerül a legközelebbi pénzösszegre. Például, ha 7250 Jutalompontja van, akkor számlájára 100 € kerül jóváírásra. Ha meghatározott összegű pontot szeretne átváltani, válassza a Sit & Win versenyeket. Amennyiben nincs megfelelő Sit & Win verseny erre a célra, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (support@everestpoker.com) segítségért.
Köszi szépen, nem vettem észre.
Megy most valakinek? Nálam nincsenek versenyek,tokenek eltüntek :)
nekem eddig ment, most kihajított engem is.
remek, mert csak superturbo sng-ken voltam bent...fck
más nem próbálkozik most?
valakinél megy???
rake race vége előtt egy nappal nem tudom tolni, remek..
Everest megint lehalt ? Vagy csak engem nem enged be ?
Everest megint lehalt ? Vagy csak engem nem enged be ?
Engem sem. Ennyit a havi VIP versenyről.
Itt sem megy. SNG forgalom is nagyon megcsappant, lehet megy 1-2 terem, de tuti nem csak az Everest szállt el.