Soha nem volt velük problémám, support is jó szerintem (legalábbis az e-mailes, ott van magyar is) pénzt általában <1 nap alatt kifizetik (van hogy pár óra) és szerintem ők reagálták le (meg úgy a Betclick group) a legjobban ezt a magyar blokkolásos dolgot. Ajánlott. :)
Köszi a választ. Megkérdezhetem, hogy melyik kifizetés ennyire gyors?
Köszi a választ. Megkérdezhetem, hogy melyik kifizetés ennyire gyors?
van arra mód hogy a HUD-ot (HM2) az Everest speedjénél működésre bírjuk?
még egy probléma merült fel tegnap. Beállítottam hogy mentse a HH-t a gépre a program. Tegnap lefrissítette magát win10-re és eltűnt minden HH-m. Ezt követően pedig nem hajlandó a kliens menteni a HH-kat. Újra is telepítettem az egészet de nem, nem hozza létre már a könyvtárszerkezetet sem.
Valami ötlet miért van ez?
nahát, ugyanez a nickem a ipokeren, 8 meg 9 z-vel
petya111: én Skrillt használtam.
zizzzz: W8nál volt hasonló probléma, ott ha jól rémlik az oldotta meg, hogy mikor telepíted a programot, akkor az installját rendszergazda módban kell elindítani (gondolom W10ben is úgy van, hogy jobb klikk rá és futtatás rendszergazdaként). Így létrehozta a könyvtárakat, de pontosan nem tudom hova. Reinstall után játssz 1-2 leosztást és keress rá a C meghajtón a *.xml fileokra (valószínűleg Users/%Felhasználónév%/ alá rakja valahova).
mennyire gyors kifizető az Everest?
Nálam 1 napon belül fizet.
ok, köszönöm. csak a miheztartás végett kérdem.