molylepke
Válasz KazzarHyper kommentjére
2016. okt. 18. 13:35

everestpoker

Sziasztok! én olyan ügyben írok az oldalra most regisztráltam hogy az everestpokeren nyertem az 5K-n egy 75 euros kupont mert FT-s voltam de nincs már olyan verseny.. írtam többször a supportnak és azt írják van olyan verseny nem hogy adnának helyette olyan kupont amit le lehet játszani! valaki találkozott már ilyen problémával az everesten? köszönöm a segítséget előre is :)

ria05
Válasz molylepke kommentjére
2016. okt. 18. 15:22

Sziasztok! én olyan ügyben írok az oldalra most regisztráltam hogy az everestpokeren nyertem az 5K-n egy 75 euros kupont mert FT-s voltam de nincs már olyan verseny.. írtam többször a supportnak és azt írják van olyan verseny nem hogy adnának helyette olyan kupont amit le lehet játszani! valaki találkozott már ilyen problémával az everesten? köszönöm a segítséget előre is :)

Figyelj a havonta megrendezésre kerülő 5K versenyen, ha FT-re érsz az már nem jegyet ér hanem pénzt, jelenesetben 75€-t. A top10 kap pénzt aki a 11-200 helyek közt végez az kap jegyet. Az 1K versenyen kap mindenki jegyet még az is aki megnyeri (itt 50€ jegyet lehet max nyerni)és ha nyersz jegyeket azt sng-re is felhasználhatod nem csak versenyre. Csak a buy-in limitet kell a legnagyobbra állítani.

torzon
Válasz ria05 kommentjére
2016. okt. 18. 20:32

Figyelj a havonta megrendezésre kerülő 5K versenyen, ha FT-re érsz az már nem jegyet ér hanem pénzt, jelenesetben 75€-t. A top10 kap pénzt aki a 11-200 helyek közt végez az kap jegyet. Az 1K versenyen kap mindenki jegyet még az is aki megnyeri (itt 50€ jegyet lehet max nyerni)és ha nyersz jegyeket azt sng-re is felhasználhatod nem csak versenyre. Csak a buy-in limitet kell a legnagyobbra állítani.

FTsek is mind kapnak 75ös tokent és tényleg nincs már ilyen verseny.

Szerintem írj a PAnak...

molylepke
Válasz torzon kommentjére
2016. okt. 20. 0:48

írtam már nekik többször! és nem igen akarnak nekem segíteni hogy adnának helyette pénzt vagy kisebb kuponokat.. :)

torzon
2016. okt. 20. 11:27

írtam már nekik többször! és nem igen akarnak nekem segíteni hogy adnának helyette pénzt vagy kisebb kuponokat.. :)

Pokerakadémiára gondoltam...nekik írj.

molylepke
Válasz torzon kommentjére
2016. okt. 20. 11:36

ja bocsi! ők nem hiszem hogy tudnak segíteni! de azért egy próbát megér! köszi szépen! :)

misirulez
2016. okt. 21. 16:41

ja bocsi! ők nem hiszem hogy tudnak segíteni! de azért egy próbát megér! köszi szépen! :)

Próba-szerencse!

molylepke
Válasz misirulez kommentjére
2016. okt. 22. 11:51

megpróbáltam! de az akadémia nem tud segíteni továbbra is az everest ügyfélszolgálatát kell bombáznom.. hátha segítenek bár eddig sem tették..

DodgerDex
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. okt. 24. 7:29

Jó a terem, sok a fish, csak azt nem értem micro cash 6 maxon hogyan lehet például a 40/6 3bet 3% és 30/20 3bet 7% hatalmas profitos játék minden egyes nap... nem mintha én veszítenék az abc pókerrel de azért érdekes!

molylepke
Válasz DodgerDex kommentjére
2016. okt. 24. 7:42

engem a legjobban még mindig az zavar hogy a rebuy addonnál von le fee-t...! de mindegy ez szerintem nem fog változni.. amúgy tényleg soka fish micro téten.. én is ott tolom! :) lassan elérem az 5000 MTT számot itt :)

Élő ügyfélszolgálat