jacsapoker
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. dec. 14. 18:01

átrakták holnapra

molylepke
Válasz jacsapoker kommentjére
2016. dec. 15. 9:01

érdekes módon jó volt a szoftver 1K-n lehetett játszani ezt az új otthon freerollt meg átrakták mára és hirtelen meg is jelent 25 új játékos meg még estig ki tudja mennyi fog még.. kicsit sem gyanús....:mad::confused:

apa100
2016. dec. 15. 9:01

Átrakták. Látom gyülekeznek az Akadémiások.

molylepke
Válasz apa100 kommentjére
2016. dec. 15. 9:54

persze mindenki jön! még az is aki nem magyar albán menekültek is indulnak! azért halasztották :))

Csabalala1
2016. dec. 15. 10:22

Továbbra se enged belépni, chat nincsen, emailre nem válaszolnak, h miért nem irták jóva a kezdő bónuszokat, hihetetlen...ez a terem eddig katasztrófa.

necopor
2016. dec. 15. 11:30

Pedig az everest azt írta, hogy ugyanaz az ügyfélszolgálat fogja kezelni a kéréseket. Ők meg eddig elég korrektek voltak.

molylepke
Válasz necopor kommentjére
2016. dec. 15. 16:02

nekem ma meg zárolták a számlám pont az 5000 euros freeroll előtt érdekes.. és még levelet sem küldtek hogy zároltak.. kicsit sem fura ez már,, katasztrófa ez az oldal...

molylepke
Válasz molylepke kommentjére
2016. dec. 15. 16:48

live chat természetesen nincs hogy írjak nekik.. ez teljesen korrekt...:mad::confused:

szczgvtr
2016. dec. 15. 19:27

Jól kezdődött ez a freeroll nekem, ja nem...

kezdő stack alatt voltam kicsivel, mikor AA-t kaptam, négyen limpeltek, én 4BB-t emeltem, mind adta. flop 4J2, emelek fél potot, ketten dobják, egyik allin, neki kevesebb zsetonja volt, megadtam, mutat J10-et, turn J river x.... maradt kb 11 nagyvakom...
ki is ejtett az a gyökérke... A10-el mentem allin, bele futottam egy JJ-ba, remélem a versenyt is behúzza majd...

Csabalala1
2016. dec. 15. 19:47

Te legalább elindulhattál, engem továbbra se enged be, több, mint egy nap után válaszolnak az emailre a szokásos sablonválasszal. Vérlázitó. "Invalid account status"
Mennyien indultak?

Élő ügyfélszolgálat