fejes1988
Válasz High_TT kommentjére
2009. aug. 11. 22:35

itt nem szokás válaszolni az emailekre?:/

Hát nekem sem válaszolnak már egy hete, pedig máskor megírtam, és volt olyan h órák múlva írt Bálint.

Nem tom mivan.

cake
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. aug. 11. 22:59

FTOPS beülőt (sat-ből) lehet t$-ra váltani?

fejes1988
Válasz cake kommentjére
2009. aug. 11. 23:09

FTOPS beülőt (sat-ből) lehet t$-ra váltani?

igen.

pokerfun_74
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. aug. 12. 1:54

Pontban 15-én várható a rakeback utalás?

Köszönöm a segítséget

Pár nappal előbb is utalhatják, de 15-éig eddig mindig megjött.

gab1ka
Válasz pokerfun_74 kommentjére
2009. aug. 13. 10:27

Sziasztok!Lenne egy kérdésem,remélem lesz valaki aki tud válaszolni!Szóval,az egykori regisztrációmat félretéve rakeback hiányában,regeltem ide a fulltiltre a haverom címével,ő neve ő adatai.Végülis a legjobb haverok vagyunk,ő nem pókerezik nem is foglalkozik az egésszel szal ezzel nincs is gond.Namármost depóztam is ide a FullTiltre,meg is kaptam a FD bónuszt+rakebacket,játszom is már pár napja stb stb,szal minden klappol.A kérdésem annyi lenne hogy egy esetleges hó végi kifizetéskor fog e kelleni bármiféle személyes papír,igazolvány vagy ilyesmi.Nem szeretnék más személyes számláinak másolatával dobálózni a neten,hacsak nem elkerülhetetlen.A befizetés moneybookersen keresztül történt,ezért is lennék kíváncsi hogy kifizetéskor is elég e egy email cím,vagy pedig kezdhetek felkészülni a verify procedúrákra? A válaszokat előre is köszönöm!Sziasztok!

Sword84
Válasz gab1ka kommentjére
2009. aug. 13. 11:02

Sziasztok!Lenne egy kérdésem,remélem lesz valaki aki tud válaszolni!Szóval,az egykori regisztrációmat félretéve rakeback hiányában,regeltem ide a fulltiltre a haverom címével,ő neve ő adatai.Végülis a legjobb haverok vagyunk,ő nem pókerezik nem is foglalkozik az egésszel szal ezzel nincs is gond.Namármost depóztam is ide a FullTiltre,meg is kaptam a FD bónuszt+rakebacket,játszom is már pár napja stb stb,szal minden klappol.A kérdésem annyi lenne hogy egy esetleges hó végi kifizetéskor fog e kelleni bármiféle személyes papír,igazolvány vagy ilyesmi.Nem szeretnék más személyes számláinak másolatával dobálózni a neten,hacsak nem elkerülhetetlen.A befizetés moneybookersen keresztül történt,ezért is lennék kíváncsi hogy kifizetéskor is elég e egy email cím,vagy pedig kezdhetek felkészülni a verify procedúrákra? A válaszokat előre is köszönöm!Sziasztok!

Mivel a moneybookersről fizettél be, valószínüleg nem fognak kérni semmit.

gab1ka
Válasz Sword84 kommentjére
2009. aug. 13. 11:56

értem köszönöm,remélem akkor nem lesz gond

ekryn
Válasz gab1ka kommentjére
2009. aug. 13. 15:46

A rakeback milyen formaban erkezik? Paramin neven?

chau
Válasz ekryn kommentjére
2009. aug. 13. 16:28

A rakeback milyen formaban erkezik? Paramin neven?

igen

HajduJan
Válasz chau kommentjére
2009. aug. 13. 19:59

Egy újítás: lehet sng-nál, versenyeknél, dealt kötni. Tök jó. Sajnos most egy német gyereknek nem tudtam elmagyarázni, hogy hova kattintson.

Élő ügyfélszolgálat