Nem volt másjelentjező csak az a francia arc a Bernard Tapie , de ö nem akarta kifizetni a játékoskat
És az arcról anyit több eljárás folyik ellene , vele kapcsolatban francia országban
De jó lett volna ha a pénzek 95% nem osztják vissza igazad van.
De jó lett volna ha a pénzek 95% nem osztják vissza igazad van.
Én nem állítottam, hogy az rossz, hogy kifizették a játékosokat. Egy tényt közöltem, hogy az első bezárás előtt a világ második legnépszerűbb termét szépen lassan tönkre tették....
Sziasztok! Valaki tudna gyorsan segíteni? Ft ről át szeretném dobni PS re a pénzt, de még nem volt csatlakoztatva a két acc. Sehol nem találom, h hogyan kell, és mindjárt megőrülök.
Sziasztok! Valaki tudna gyorsan segíteni? Ft ről át szeretném dobni PS re a pénzt, de még nem volt csatlakoztatva a két acc. Sehol nem találom, h hogyan kell, és mindjárt megőrülök.
Igen. De valami meggátolja őket abban, hogy segítőkészek legyenek.
Írtam nekik, h mi a szitu, erre visszaírtak, h nem látják, h elindítottam volna a transzfert. Erre megint írtam, h persze, h nem , mert nem tudom összekötni a két számlát. Ez a fő gond, emiatt nem is indulhatott el a tranzakció. Azóta várok, nem írnak lópikulát sem.
Account Pairing FAQ – Transfers to PokerStars account – Full Tilt Poker
Érthetőség kedvéért: konkrétan az a gondom,h az account nál a "play full tilt" gomb nem jelenik meg