EUBANK
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. máj. 14. 11:40

Nem volt másjelentjező csak az a francia arc a Bernard Tapie , de ö nem akarta kifizetni a játékoskat

És az arcról anyit több eljárás folyik ellene , vele kapcsolatban francia országban

igen, még szerencse, hogy a pokerstarsnál soha nem folyt és nem is folyik semmilyen eljárás a vezetőség ellen:-D

"Isai Scheinberg ellen továbbra is eljárás folyt"

"az AMF ötrendbeli bennfentes kereskedéssel vádolta meg az Amaya elnök-vezérigazgatóját, David Baazovot."

Wildcatfish
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 14. 14:52

De jó lett volna ha a pénzek 95% nem osztják vissza igazad van.

EUBANK
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. máj. 14. 16:43

De jó lett volna ha a pénzek 95% nem osztják vissza igazad van.

Én nem állítottam, hogy az rossz, hogy kifizették a játékosokat. Egy tényt közöltem, hogy az első bezárás előtt a világ második legnépszerűbb termét szépen lassan tönkre tették....

Masters800
Válasz EUBANK kommentjére
2016. máj. 14. 18:12

Én nem állítottam, hogy az rossz, hogy kifizették a játékosokat. Egy tényt közöltem, hogy az első bezárás előtt a világ második legnépszerűbb termét szépen lassan tönkre tették....

A PS ezt azért vette meg mert piacot vásárolt, nem akarták azt hogy más vegye meg, mert akkor megjelent volna a konkurencia a monopolhelyzetük ellen.

zsirafeike
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 14. 21:11

Sziasztok! Valaki tudna gyorsan segíteni? Ft ről át szeretném dobni PS re a pénzt, de még nem volt csatlakoztatva a két acc. Sehol nem találom, h hogyan kell, és mindjárt megőrülök.

Aenima
Válasz zsirafeike kommentjére
2016. máj. 14. 22:06

Sziasztok! Valaki tudna gyorsan segíteni? Ft ről át szeretném dobni PS re a pénzt, de még nem volt csatlakoztatva a két acc. Sehol nem találom, h hogyan kell, és mindjárt megőrülök.

Hát, írtam volna Neked, h csináld a PS-on, mert ott van az Account menüben ilyen lehetőség, h összekapcsold a két számlát, de ahogy látom ezt a funkciót eltüntették... lehet pont azért mert mostanság lesz az egyesítés... szóval ez esetben szerintem kérdezd a support-ot, mást nem tudsz.

zsirafeike
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 15. 6:48

Igen. De valami meggátolja őket abban, hogy segítőkészek legyenek.
Írtam nekik, h mi a szitu, erre visszaírtak, h nem látják, h elindítottam volna a transzfert. Erre megint írtam, h persze, h nem , mert nem tudom összekötni a két számlát. Ez a fő gond, emiatt nem is indulhatott el a tranzakció. Azóta várok, nem írnak lópikulát sem.

kuvasz
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 15. 7:32
zsirafeike
Válasz kuvasz kommentjére
2016. máj. 15. 7:41

Account Pairing FAQ – Transfers to PokerStars account – Full Tilt Poker

...igen , igen ez megvan, de a gyakorlatban nem működik

zsirafeike
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 15. 7:55

Érthetőség kedvéért: konkrétan az a gondom,h az account nál a "play full tilt" gomb nem jelenik meg

Élő ügyfélszolgálat