a run it twice miért csak 400-tól van?
Rakeback stat
A Rakerace oldalon milyen gyakran frissül a rakeback mennyisége? Amióta megcsináltam ott a felhasználót, ugyan azon az összegen áll.
Hali
hogy tudom megnézni, hogy rakebackes-e az accountom?
Innen regeltem az oldalról, de fogalmam sincs, hogy az-e, mert rakerace.com-om nem mutat semmit. De eléggé valószínű, hogy csak én szerencsétlenkedek.
kösz
Sziasztok!
Tudja valaki mennyi időr a rakerace.comon mire kiutalják a pénzt a fulltiltes számlára? Tegnap kiutaltam még pendingen van..valakinek átment már?
Köszi
Nézegettem az Ironman storeban található dolgokat és nem vagyok biztos benne, h jól számolok. Aki már utánajárt ennek megerősíthetne benne.
-600$ bónusz 3000 medálért. A bónuszt levonják a termelt rakeből, akkor ez valójában 438$ ér, ami 0,146$/medál.
- 75$ token ami 400 medál, átváltásnál 5% vonnak le, ez 71,25$ ami 0,178$/medál.
Egy picit furcsa számomra, h a bónusz rosszabb üzlet és ráadásul ezért még játszani is kell. Ezek alapján, akkor ki választja a bónuszt?Vagy valamiről nem tudok?
.
Nézegettem az Ironman storeban található dolgokat és nem vagyok biztos benne, h jól számolok. Aki már utánajárt ennek megerősíthetne benne.
-600$ bónusz 3000 medálért. A bónuszt levonják a termelt rakeből, akkor ez valójában 438$ ér, ami 0,146$/medál.
- 75$ token ami 400 medál, átváltásnál 5% vonnak le, ez 71,25$ ami 0,178$/medál.
Egy picit furcsa számomra, h a bónusz rosszabb üzlet és ráadásul ezért még játszani is kell. Ezek alapján, akkor ki választja a bónuszt?Vagy valamiről nem tudok?
Én nem számoltam utána, de szerintem ott a bibi a gondolatmenetedben, hogy az ironman store-ban tournament tokent lehet kapni, ami legjobb tudomásom szerint nem konvertálható át dollárrá.
A tournament dollárral kevered, azt lehet konvertálni sima dollárra.
FullTilt CG asztalokon be lehet valahogy állítani az auto max rebuy-t, vagy csak én nem vettem még észre?
Azt nem tudom mi, de be lehet állítani autorebuy-t, ahol megmondod hány BB-ig töltsön. Ha vegyesen játszol deep és normál asztalon, akkor lehet, hogy baj van, nem próbáltam, de gondolom ha 200bb-t állítasz be és csak 100 a limit, addig megy.