Na megoldódott. Se Win reinstall, se Java update nem segített. Leírom, hátha érdekel valakit és/vagy ilyen problémája van/lesz.
Nos, Support által írt műveleteket megcsináltam, elég alaposan eltüntettem a szoftver minden nyomát a gépről, de nem segített. Az van, hogy én a C helyett a D merevlemezre telepítettem a dolgot, de mivel a PostgreSQL is rakoncátlankodott ott, ezért azt a C-re raktam ahol működik. Na akkor FT reinstall C-re, hoppá, működik! De nem hagytam annyiban, én akkor is a D-re akartam feltelepíteni! Újra uninstall, de most install előtt csináltam egy olyat, hogy a D-n a Póker mappámat átneveztem simán Poker-re, ékezet nélkül. Illetve a telepítési helyet hagytam a megadott Full Tilt Poker mappának, ellentétben a korábbi FullTiltPoker mappával (egybe írva). Install kész, kliens remekül szuperál.
Más változtatás nem volt! Egy szaki elregélhetné, hogy miért is van ez így.
A magyar ékezetes 'Póker' könyvtárral volt problémája.
Legközelebb ha külföldi eredetű programot használsz soha ne magyar ékezetes könyvtárba rakd, egy csomó problémát megspórolsz!
Kis pénz is pénz. 50$ bónuszt adnak a szokásos feltételekkel. (0.06$/pont)
Requests ---> check my bonus offer
Gl!
Én 100-at kaptam. Nem tudom miért, mielőtt megkérdezi valaki.
100.
Én 100-at kaptam. Nem tudom miért, mielőtt megkérdezi valaki.
nem kaptam :(
nem kaptam :(
ps-en játszom már három hete. ftp-n kb. 2k handet játszottam a hónapban és van egy aktív iron man bónuszom is. szerintem az utóbbi miatt nem kaptam.
Jelentem én is csak 50$-et. Irigykedek, mielőtt megkérdezi valaki.